Valitse sinä messut, Messeforum toteuttaa messuosaston

Kansainväliset ammattimessut ovat erinomainen kanava edistää yrityksen vientiä ja luoda uusia kontakteja.

Tällä sivulla esittelemme muutamia esimerkkejä niistä monista messuista, joihin suomalaiset yritykset usein osallistuvat. Voit valita jonkun näistä, tai minkä tahansa messun kotimaasta tai ulkomailta. Meiltä saat aina tarjouksen hyvästä ja vastuullisesta messuosastosta ja parhaan palvelun messuosaston toteuttamisessa.

Messeforumin suunnittelam hiilineutraali Food from Finland -messuosasto

Messeforum rakentaa messuosastosi messuille eri puolille maailmaa

Sopiva messutapahtuma kannattaa valita huolellisesti. Tärkeää on myös messuosaston toteuttaminen tarkoituksenmukaisella tavalla. Messeforumin messurakentaminen on aina asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityä.

Messuosastomme edustavat taattua laatua ja toimivat eri alojen messuilla ympäri maailmaa. Messeforumin messuosastot ovat aina automaattisesti myös hiilineutraaleja. Lupaamme sinulle myös parasta kokonaisvaltaista messupalvelua.

Ota yhteyttä messuasiantuntijoihimme.

Medica Düsseldorf

Medica Düsseldorf

Düsseldorfin Medica-messut ovat maailman suurimmat lääketeollisuuden ammattimessut. Messeforum toteuttaa messuosastot Medicaan hiilineutraalisti.

Tutustu Medica Düsseldorf

Wire & Tube Düsseldorf

Wire & Tube Düsseldorf

Düsseldorfin Wire & Tube -messukaksikko on metallilanka- ja putkituotteiden kansainvälinen ammattitapahtuma. Messeforum toteuttaa hiilineutraalit messuosastot Wire & Tube -messuille.

Tutustu Wire & Tube Düsseldorf

PulPaper-messut Helsinki

PulPaper-messut Helsinki

PulPaper-messut ovat yksi kansainvälisimpiä Suomessa järjestettäviä messuja. Saat sinne Messeforumilta hiilineutraalin messuosaston.

Tutustu PulPaper-messut Helsinki

EES Europe

EES Europe

EES Europe -messut ovat Euroopan suurimmat energiaan ja sen varastointiin keskittyneet ammattimessut. Saat Messeforumilta ESS:ään hiilineutraalit messuosastot.

Tutustu EES Europe

ISPO München

ISPO München

Münchenin ISPO-messut ovat maailman suurimmat urheiluvälinealan messut. Messeforumilla on pitä kokemus messurakentamisesta ISPO-messuilla.

Tutustu ISPO München

Ligna Hannover

Ligna Hannover

Ligna-messut ovat mekaanisen puunjalostusteollisuuden tärkeimpiä ammattitapahtumia maailmassa. Messeforum rakentaa Lignaan hiilineutraalit messuosastot.

Tutustu Ligna Hannover

Industriemesse Hannover

Industriemesse Hannover

Hannoverin Industriemesse tunnetaan kotoisasti Hannoverin messuina. Messeforum toteuttaa Hannoverin messuille hiilineutraalit messuosastot.

Tutustu Industriemesse Hannover

PLMA Amsterdam

PLMA Amsterdam

Amsterdamin PLM on maailman johtava private-label-tuotteiden ammattimessutapahtuma. Messeforum rakentaa PLMA:han hiilineutraalit messuosastot.

Tutustu PLMA Amsterdam

IWA OutdoorClassics Nürnberg

IWA OutdoorClassics Nürnberg

IWA OutdoorClassics-messut ovat maailman merkittävimmät ase- ja eränkäyntitarvikkeiden ammattimessut. Messeforumilta saat IWA:aan hiilineutraalit messuosastot.

Tutustu IWA OutdoorClassics Nürnberg

Alihankinta-messut Tampere

Alihankinta-messut Tampere

Tampereen Alihankinta-messut on Pohjoismaiden suurin alihankintateollisuuden ammattitapahtuma. Messeforum toteuttaa Alihankintaan messuosastot, jotka ovat automaattisesti hiilineutraaleja.

Tutustu Alihankinta-messut Tampere

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä