Alihankinta-messut Tampere

Tampereen Alihankinta-messut on Pohjoismaiden suurin alihankintateollisuuden ammattitapahtuma. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi Alihankinta-messuille hiilineutraalisti.

Tampereen Alihankinta-messut on Pohjoismaiden suurin alihankintateollisuuden ammattitapahtuma

Messuilla on mukana mm. metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuuden koneet ja laitteet sekä teollisuuden ICT-ratkaisut ja suunnittelu-ja konsulttipalvelut.

Olennainen osa Alihankintamessuja on start-up-yrityksille suunnattu verkostoitumismahdollisuus AlihankintaHEAT.

Messeforum suunnittelee ja rakentaa messuosastot Alihankinta-messuille niin suomalaisille kuin mukaan osallistuville ulkomaalaisillekin yrityksille. Pitkä kokemuksemme messurakentajana ja Parasta messupalvelua-palvelulupauksemme tekee Messeforumista oivan messurakentajakumppanin Alihankinnan näytteilleasettajille.

Huomaathan, että Messeforumilta tilattu messuosasto on aina hiilineutraali. Messeforumin hiilineutraali messuosasto sopii hyvin yhteen Alihankinta-messujen hiilineutraali tapahtuma -profiilin ja Alihankintametsän kanssa. Osoita sinäkin yrityksenne ilmastoystävällisyys osallistumalla Alihankinta-messuille Messeforumin hiilineutraalilla messuosastolla.

Voit tutustua nettisivuillamme tarkemmin Messeforumin hiilineutraaliin messuosastoon. Hiilineutraalin messuosaston taustoista ja toteuttamisesta ja muistakin kuulumisistamme kerromme lisää Messuelämää-blogissamme.

Alihankinta-messuihin voit tutustua tarkemmin messujen omilta sivuilta.

Lue myös tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia Messeforumin nettisivuilta.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi Alihankinta-messuille aina hiilineutraalisti

Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali ja täten ympäristöystävällinen valinta. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä standardien mukaisen todistuksen messuosastosi hiilineutraaliudesta. Sillä pystyt osoittamaan vastuullisuutta ja saamaan lisäarvoa omassa messuosallistumisessasi.

Lue lisää hiilineutraalista messuosastosta

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä