Digitaalinen messuosasto​

Eikö olisikin kätevää, jos Suomeen toimistolle jäävät kollegasi voisivat silti osallistua messuosastolla neuvotteluihin? Haluaisiko toimitusjohtajanne tervehtiä messuvieraita matkustamatta kuitenkaan fyysisesti paikan päälle? Kaipaatko osastollenne uudenlaisia tuotedemoja?

Kaikki tämä on mahdollista toteuttaa! Anna Messeforumin ideoida digitaaliset ja tekoälyratkaisut messuosastollesi.

Uusia ideoita messuosaston tapahtumiin digitaalisilla ratkaisuilla

Digitaalisuus on messujen uusi normaali. Mikään ei poista perinteistä kasvotusten kohtaamisen voimaa fyysisellä messuosastolla, mutta sen tueksi nykytekniikka tarjoaa paljon lisämahdollisuuksia. Messeforum Oy on alan edelläkävijä messuosastosi digitalisoinnissa!

Lisätty todellisuus ja virtuaaliteknologiat tarjoavat lähes rajattomat mahdollisuudet viedä työskentely messuosastolla aivan uudelle tasolle.

Messuosastolle tuotavat uuden teknologian ratkaisut mahdollistavat esimerkiksi  muualla olevien henkilöiden digitaaliset vierailut messuilla. Presentaatiot, tuote-esittelyt, osastotapahtumat tai asiakkaita houkuttelevat demot saavat myös uutta boostia esimerkiksi tekoälyratkaisuista.

Pyydä Messeforumilta edelläkävijän ratkaisu digitaalisen messuosaston suunnittelusta ja toteutuksesta!

Kaikki messuosastomme ovat myös automaattisesti hiilineutraaleja, Ole edelläkävijä kanssamme ja tilaa meiltä hiilineutraali messuosasto, jossa hyödynnetään myös parhaat digitaaliset mahdollisuudet.

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä