Asiantuntijapalveluita messuosallistumisen tueksi

Kaipaatko neuvoja, apua tai ideoita siihen, miten messuosallistumisesta saa irti enemmän?

Messuosastojen rakentamisen lisäksi Messeforum on messuasiantuntija, joka auttaa yritystäsi kokonaisvaltaiseen messumenestykseen. Valmennamme henkilöstönne messutyöskentelyyn, autamme messuviestinnässä ja neuvomme messuavustuksen hakemisessa. Tarjoamme asiantuntijapalveluitamme räätälöidysti asiakkaidemme tarpeisiin. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Messuavustus

Valtio tukee pk- ja midcap-yritysten messuosallistumisia Business Finlandin Exhibition Explorer -rahoituksen kautta. Rahoitus edellyttää, että vähintään neljä tukikelpoista yritystä (joista vähintään puolet pk-yrityksiä) on hakemassa tukea samaan tapahtumaan.

Tuki on harkinnanvaraista ja myönnettäessä se kattaa 50 % messujen ostopalvelukustannuksista kuten messuosaston paikkavuokrasta ja messurakentamisesta.

Tukea on helppo hakea Business Finlandin asiointipalvelussa. Tarvittaessa Messeforum voi tehdä hakemuksen puolestasi erillistä korvausta vastaan.

LUE AINA TARKAT JA VIIMEISIMMÄT TIEDOT EXHIBITION EXPLORER -RAHOITUKSEN SISÄLLÖSTÄ, EHDOISTA JA SÄÄNNÖISTÄ BUSINESS FINLANDIN SIVUILTA. 

Messuvalmennus

Messuosallistumiselle kannattaa asettaa mitattavat tavoitteet, jotta osallistumisen hyötyjä on helpompi arvioida messujen jälkeen.  Arvokkaaseen messuaikaan kannattaa panostaa myös henkilökunnan messutyöskentelykoulutuksella, jotta kaikille on selvää, miksi messuilla ollaan ja mitä messuosastolla tavoitellaan.

Olipa yrityksesi tavoitteena tehdä tuotteitanne tai palveluitanne tunnetuksi, myydä tuotteita tai hankkia uusia asiakkaita, Messeforum valmentaa osallistujat ymmärtämään kansainvälisten messujen toimintalogiikkaa. Koulutuksen myötä opitaan työskentelemään messuosastolla tehokkaasti ja tuloksia tuottaen.

Räätälöimme valmennuksen yrityksesi ja toimialasi tarpeisiin sopivaksi. Messuvalmennus voi olla parin tunnin intensiivitapahtuma tai koko päivän vuorovaikutteinen syväluotaus.

 

Messuviestintä

Autamme asiakkaitamme viestimään messuosallistumisesta niin, että viesti saavuttaa oikean kohderyhmän ja toivotut sidosryhmät osaavat tulla vierailemaan messuosastolla.

Suunnittelemme ja toteutamme sekä graafisesti että sisällöllisesti esim. messukutsut, asiakaskirjeet ja messuesitteet. Autamme järjestämään lehdistötilaisuuksia messuilla, laadimme lehdistötiedotteet ja huolehdimme, että tiedotteet löytyvät messujen lehdistölokerosta tai digitaalisilta alustoilta.

AD:mme toteuttaa myös muut yrityksesi visuaalista suunnittelua vaativat materiaalit, vaikka ne eivät edes suoranaisesti liittyisi messuosastoon.

Hyödynnä yhteistyötä brändisi tuntevan kumppanin kanssa.

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä