Messuosaston suunnittelu

Haluatko hyvän ja toimivan messuosaston, joka palvelee tavoitteitasi ja sopii budjettiisi?

Hyvä messuosasto kiinnittää messuvieraiden huomion ja vahvistaa yrityksesi brändin näkyvyyttä ja muistijälkeä. Se tukee yrityksesi messutavoitteita ja helpottaa henkilöstönne työskentelyä messuilla. Messeforum on erikoistunut budjettiisi sopivien hyvien design-messuosastojen toteuttamiseen.

Pyydä Messeforum Oy:tä suunnittelemaan ja rakentamaan hyvä messuosasto, joka ottaa huomioon myös nykyajan ympäristöhaasteet, sillä se on aina hiilineutraali!

Messuasiantuntija tietää vinkit ja ideat hyvään messuosastoon

Suunnitellessamme messuosastosi kartoitamme ensin yrityksesi tarpeet ja tavoitteet ja selvitämme käytössäsi olevan budjetin. Sen jälkeen tuomme peliin vankan kokemuksemme ja ideamme. Tiedämme, millaisia käytännön vaatimuksia eri messukeskukset asettavat messurakentamiselle, ja miten niiden puitteissa voidaan suunnitella yritystäsi hyvin palveleva ja hyvän näköinen messuosasto.

Idearikkaat suunnittelijamme tuntevat messurakentamisen tekniikat käytännössä. Niinpä osaamme ehdottaa myös vaihtoehtoisia ja eri hintaisia tapoja samojen ideoiden toteuttamiseen. Digitaalisuus on osa messujen nykypäivää, ja asiantuntijamme voivat suunnitella messuosastollesi myös tavoitteitasi tukevia uudenlaisia digitaalisia ratkaisuja.

Suunnittelutyön lopputuloksena saat 3D-mallinnetun osastosuunnitelman kalusto- ja ratkaisuluetteloineen. Voimme vielä hioa suunnitelmaa kanssasi niin, että kaikki yksityiskohdat varmasti vastaavat toiveitasi, ja lopputuloksena on kaikin puolin hyvä ja toimiva messuosasto.

Kun olemme sopineet lopullisesta kokonaisuudesta ja sen hinnasta, voit jättää lopun meidän huoleksemme ja nauttia hyvästä messukokemuksesta hiilineutraalilla messuosastolla.

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä