Lue, mitä asiakkaamme kertovat Messeforumista

Tutustu asiakasreferensseihimme! Palvelulupauksemme mukaisesti olemme läsnä ja varmistamme, että asiakkaamme voivat osallistua messuille vaivatta ja turvallisin mielin. Messuosaston toteuttamisen lisäksi asiakkaamme saa meistä rinnalla kulkevan kumppanin, joka varmistaa projektin huolettomuuden ja helppouden. Työssämme tähtäämme aina tyytyväisiin asiakkaisiin, onnistuneisiin messuprojekteihin sekä positiivisiin kokemuksiin.

LSAB GROUP

Messeforumin henkilökunnan kanssa työskentely on erittäin helppoa, he ovat joustavia ja palveluhenkisiä. He näkevät paljon ylimääräistä vaivaa varmistaakseen, että kaikki sujuu hyvin. Messujen aikana saimme apua kysymyksiimme Messeforumin kokeneelta henkilöstöltä, joka kertoi, mihin meidän tulisi ottaa yhteyttä ja kuka voisi auttaa meitä. Messeforum tarjosi hyvin henkilökohtaista palvelua ja yhteistyö heidän kanssaan oli vaivatonta. Osastomme sai paljon kehuja, ja olimme erittäin tyytyväisiä siihen, miten kaikki sujui.

Carolina Le Prince, Marketing Coordinator,
LSAB Group

ELIQUO WATER GROUP

Messeforum on suunnitellut ja rakentanut messuosastomme IFAT -messuille Müncheniin. Arvostamme suuresti heidän asiantuntemustaan ja erityisesti heidän hyvää asiakaspalveluaan messujen rakennus- ja purkuvaiheessa. He ratkaisevat onnistuneesti kaikki haasteemme. 

Yhtenä johtavista vesi- ja jätevesialan laitosrakentajista ja kuntien ratkaisutoimittajista olemme erittäin sitoutuneita luonnon ja ympäristömme suojeluun. Hiilineutraali messuosasto olikin toinen tärkeä syy sille, että olemme valinneet Messeforumin messurakentajaksemme.

Nina Reppich, Senior Marketing & Communications Manager,
ELIQUO WATER GROUP GmbH

Swiss Textile Machinery Swissmem

Teimme Messeforumin kanssa miellyttävän projektin Frankfurtin Techtextilissä. Yhteispaviljonkiin osallistui yhdeksän jäsenyritystämme erilaisine ideoineen siitä, miten he haluavat esitellä itsensä. Niinpä osaston suunnittelu oli haastavaa, mutta Messeforum selviytyi erittäin hyvin ja jäsentemme toiveet saatiin hyvin mukaan.

Yhteistyö ennen messuja osaston suunnittelussa ja paikan päällä messuilla oli sujuvaa, ja koko messurakentaminen sujui sutjakkaasti. Eräs näytteilleasettajistamme jopa totesi, että koskaan hän ei ole tullut puolta päivää aikaisemmin messuille niin, että kaikki on jo valmista. Myös itse messujen aikana Messeforum piti meistä huolta ja kävi useasti varmistamassa, että kaikki sujuu hyvin. Voimme todellakin suositella Messeforumia. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme.

Cornelia Buchwalder, Secretary General, Swiss Textile Machinery Swissmem

Atria Suomi

Jokainen markkinointipäällikkö tuntee stressin, joka liittyy messujärjestelyihin. Meidän kautta aikojen esimmäinen messuosastomme SIALissa oli mitä stressivapain projekti, kiitokset Messeforumille ja erityisesti projektia vetäneelle Stefanille.

Hanna Holtinkoski, Marketing Manager, Atria Suomi Oy

Happy Sinks

Messeforumille HAPPY SINKsiltä arvosana 5/5 Ambiente-messujen osaston toteutuksesta. Suunnitelmia oli noudatettu 100-prosenttisesti, työn jälki oli erinomaista, osasto sai kävijöiltä kiitosta ja oli täysin valmiina odottamassa, kun saavuimme paikalle.

Anssi Hurme, Happy Sinks Oy

Lojer

Kaikkein tärkeintä messuprojekteissa on laatu, sen tulee olla sellaista, kuin on sovittu. Projekteissa on lukuisia lankoja, joiden pitää pysyä käsissä, joten myös sujuva yhteistyö yhteyshenkilön kanssa on tärkeää. Messeforumin kanssa toiminta on nopeaa, mutkatonta ja ihmisläheistä. Voin luottaa siihen, että asiat menevät eteenpäin niin kuin olemme sopineet.

Martin Härmälä, liiketoimintajohtaja, Lojer Oy

Suomen Visor

Messeforum toteutti meille toiveidemme mukaisen osaston Nürnbergin Fensterbau-messuille. Yhteistyö oli erittäin sujuvaa ja meille vaivatonta aina messukonseptin suunnittelusta osaston rakennukseen ja purkuun. Voin lämpimästi suositella Messeforumia kumppaniksi messuprojektien toteutukseen!

Aino Karjalainen, Brand Manager,
Suomen Visor Oy

Pro Kala ry

Olemme tehneet Messeforumin kanssa yhteistyössä useita messuja ja olemme olleet niin suunnitteluun kuin toteutukseenkin erittäin tyytyväisiä. Olemme aina voineet luottaa siihen, että asiat on hoidettu niin kuin on sovittu.

Meitä ja yhteisosastolle osallistuvia yrityksiä on kuultu, toiveemme ja tarpeemme huomioitu, ja tarvittaessa palautettu maan pinnalle. Tuotteemme, kala, vaatii kylmäkuljetuksia ja -säilytystä. Myös nämä on hoidettu Messeforumin ammattilaisten ja yhteistyöverkostojen kautta joustavasti ja tehokkaasti. Yhteistyö on aina ollut helppoa, joustavaa ja luotettavaa.

Katriina Partanen, Toiminnanjohtaja, Pro Kala ry

Tapojärvi Oy

Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Messeforumin kanssa. Aivan ensi kontaktista lähtien Messeforum toimitusjohtajaa myöten otti asiamme omakseen. Heti tuli luottavainen olo meille uutta messurakentajaa kohtaan.

Messuprojekteissamme kaikki on sujunut nopeasti ja laadukkaasti ja lopputuloksena on ollut tyylikäs messuosasto, jossa on ollut ilo ottaa asiakkaita vastaan. Yhteyshenkilömme Sarin kanssa on ollut miellyttävää ja mutkatonta asioida. Erityisesti arvostan sitä, että itse ei ole tarvinnut paneutua teknisiin yksityiskohtiin kuten vaikkapa sähköjen ja siivouksen tilaamiseen, vaan Sari on hoitanut kaiken.

Pisteenä iin päällä on Messeforumin messuosastojen hiilineutraalius. Se tukee mainiosti meidän ympäristöarvojamme ja rooliamme mm. teollisuuden kiertotalouden ratkaisujen toimittajana.

Pia Ruokamo,
HR Coordinator, Tapojärvi Oy

Aloja Starkelsen

Messeforum on tehnyt erinomaista työtä joka kerta messuosastomme rakentamisessa. Luonnehtisin Messeforumia luotettavaksi ja varmaksi kumppaniksi, joka hoitaa työnsä hyvin. He huolehtivat messuosastomme toteuttamisesta aina aikataulussa ja korkealla ammattitaidolla. Suosittelen mielelläni Messeforumia messurakentajaksi ja muihin messuosastoon liittyvien palveluiden tarjoajaksi.

Renars Storhs, Customer Service Manager,
Aloja Starkelsen

Manner

On hienoa, että Messeforum auttaa muutenkin kuin vain messurakentamisessa, esim. messukuljetusten järjestämisessä, jotta omaa aikaa ei kulu rahtitarjousten pyytämiseen. Messujen päätyttyä Messeforum myös pakkaa ja lähettää tavaramme takaisin Suomeen. Myös osaston hiilineutraalius on hyvä asia. Toimimme ISO 14001-standardin mukaisesti, ja hiilineutraali messuosasto täydentää tätä toimitatapaa.

Kim Lönegren, markkinointipäällikkö, Mannerin Konepaja

MTK

Suomen pääkumppanuus maailman suurimmilla ruokamessuilla Berliinin Grüne Wochessa oli vaativa hanke kokonsa ja mukana olevien toimijoiden suuren määrän vuoksi. Messeforumin aiemmat näytöt, hyvä yhteistyökyky ja perusteellinen palveluasenne antoivat hyvän lähtökohdan Suomen messuhallin rakentamiselle. Tiukasta aikataulusta huolimatta Messeforum toteutti Suomi-hallin erittäin ammattitaitoisesti ja piti kokonaisuuden hyvin hallinnassa. Kaikki osallistujat olivat tyytyväisiä toimivaan lopputulokseen.

Klaus Hartikainen,
viestintäjohtaja, MTK

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä