Logo [Messeforum Oy]
 
 

Asiakkaamme kertovat omin sanoin

 

Suomen pääkumppanuus maailman suurimmilla ruokamessuilla Berliinin Grüne Wochessa oli vaativa hanke kokonsa ja mukana olevien toimijoiden suuren määrän vuoksi. Messeforumin aiemmat näytöt, hyvä yhteistyökyky ja perusteellinen palveluasenne antoivat hyvän lähtökohdan Suomen messuhallin rakentamiselle. Tiukasta aikataulusta huolimatta Messeforum toteutti Suomi-hallin erittäin ammattitaitoisesti ja piti kokonaisuuden hyvin hallinnassa. Kaikki osallistujat olivat tyytyväisiä toimivaan lopputulokseen.

Klaus Hartikainen, viestintäjohtaja
MTK

Etsimme kumppania Digimania-yhteisosastollemme Hannoverin Industrie 2019 -messuille, ja meille suositeltiin Messeforumia. Saimme Messeforumilta räätälöidyn osastosuunnitelman ja yhteisosaston toteutuksen erittäin pikaisella aikataululla. Olemme erittäin vaikuttuneita heidän ammattitaitoisesta ja proaktiivisesta työskentelytavastaan ja halustaan ratkaista meidän ongelmiamme. Voimme lämpimästi suositella Messeforumia kaikkien vaativien messuhankkeiden kumppaniksi.

Pia Nyzell, Senior Advisor
Svenska Mässan, Göteborg

Valitsimme Messeforumin toteuttamaan Food from Finland -kasvuohjelman Suomen maaosastojen rakennusprojekteja Keski-Eurooppaan, Japaniin, Koreaan ja Lähi-Itään. Food from Finland auttaa elintarvikealan yrityksiä avaamaan uusia vientimarkkinoita. Olemme oppineet tuntemaan Messeforumin ja sen vastuuhenkilöt ahkerina ja osaavina messuammattilaisina, jotka hoitavat vaativat ja laajat projektimme joustavasti, tarkkuudella ja ammattitaidolla. Voimme lämpimästi suositella heitä vastaaviin tehtäviin.

Esa Wrang, Head of Industry, Food

Finpro, Export Finland

Meillä on Messeforumin kanssa pidemmän ajan yhteistyösopimus. Se perustuu syvään toimintatapojemme ja tarpeidemme tuntemiseen sekä selkeään ja pitävään hinnoitteluun. Yhteistyö joustavan ja ammattitaitoisen kumppanin kanssa mahdollistaa pitkäjänteisen kehittämisen, helpottaa työtämme merkittävästi sekä säästää aikaamme ja vaivaamme messuprojekteissa. Esimerkiksi Messeforumin järjestämä messuelementtien varastointi Keski-Euroopassa on tuonut meille merkittäviä kulusäästöjä ja helpottanut messuihin liittyvää logistiikkaa.

Minna Nyman, markkinointiviestintäpäällikkö

Oy KWH Mirka Ab 

UPCAST OY on tehnyt yhteistyötä Messeforumin kanssa monilla messuilla viimeisten vuosien aikana, muun muassa Düsseldorfin Wire & Tubessa. Osastosuunnittelu oli luovaa, tila erittäin hyvin hyödynnetty ja kaikki toimi suunitellusti messuviikon aikana. Kaikki Messeforumin järjestelytyö ennen messuja ja osastorakentaminen messujen avautumisen alla oli sujuvaa, ja erittäin ammattimaisella tavalla pidimme messujen jälkeen kasvotusten loppupalaverin käyden läpi tärkeitä yksityiskohtia ja parannusmahdollisuuksia. Kiitos Sari ja Messeforum!

Hanna-Leena Mäkitalo, Marketing Manager / Deputy MD

UPCAST OY

Messeforum toteutti osastomme Frankfurtin ISH -messuille. Olemme erittäin tyytyväisiä Messeforumin työhön: he suunnittelivat ja rakensivat upean osaston ja lisäksi he auttoivat meitä messuosallistumisen kaikissa vaiheissa. Olemme oppineet tuntemaan Messeforumin luotettavana messukumppanina, jonka kanssa on helppo työskennellä.

Cecilia Krabbe Erixon
TES-Scandinavia

Kun ilmoitamme, mille messuille olemme lähdössä ja mitä sinne haluamme, Messeforum suunnittelee sopivan osaston ja hoitaa kaiken aina teknisistä tilauksista lähtien. Kun tarjous on hyväksytty, meidän ei tarvitse muuta tehdä kuin tulla messuille omien laitteidemme kanssa. Jopa jääkaappi on valmiiksi täytetty sopivilla juomilla.

Pekka Hytti, Sales Director

MSc Electronics

Kiitos paljon osastomme toteutuksesta! Yhteistyö oli todella sujuvaa, joustavaa ja toimintanne ammattitaitoista. Osasto näytti hyvältä ja se toimi erittäin hyvin. Toimintanne oli kaikin puolin ammattimaista, joustavaa ja asiakaslähtöistä. Kiitos siitä! Olen todella tyytyväinen lopputulokseen kokonaisuudessaan! Ilolla jatkan yhteistyötämme myös tulevaisuudessa.

Anne Kanervo, Marketing Planner

Merivaara

 

Messeforumin parhaita puolia ovat luotettavuus ja joustavuus. Arvostamme sitä, että Messeforum hoitaa rakentamisen lisäksi myös tarvittavat tilaukset, ja voimme luottaa siihen, että ne tulevat myös tehdyiksi. Messeforum osaa ottaa myös huomioon pieniä käytännön yksityiskohtia ja auttaa yllättävissäkin tilanteissa – jopa siinä vaiheessa, kun messut ovat jo alkaneet.

Sini Haaparanta, Marketing communications

Kemira