Hiilineutraali messuosasto

Messeforumin hiilineutraali messuosasto huomioi ympäristöön kohdistuvat haasteet ja on vastuullinen valinta. Kun tilaat messurakentamisen Messeforumilta, osasto on automaattisesti hiilineutraali. Hiilineutraali messuosasto -teemasivultamme voit lukea tarkemmin siitä, mitä hyötyä hiilineutraalista messuosastosta on yrityksellesi, mitä asioita hiilineutraalissa messuosastossa on huomioitu ja miten hiilineutraaliuteen on päästy.

Tutustu hiilineutraaliin messuosastoon

Valitse vastuullinen messurakentaja, joka huolehtii messuosastosi hiilineutraaliudesta

Mittaamme messuosastojemme päästöt tarkasti standardien mukaisesti aina messuosastojen materiaaleista tiimimme matkoihin ja majoituksiin saakka. Päästöjä minimoimme monin tavoin messuprojektin eri vaiheissa. Loput päästöt, joihin meidän on itse mahdotonta vaikuttaa, kompensoimme lisäisesti ja luotettavasti CO2eston päästöleikkurilla ostamalla päästöoikeuksia pois EU:n päästökauppamarkkinoilta niin, että kokonaispäästöt Euroopassa vähenevät aidosti ja todellisesti.

Yrityksesi saa meiltä aina verifioidun kolmannen osapuolen todistuksen siitä, että messuosastosi kasvihuonekaasupäästöt ovat nolla. Todistusta voit käyttää esimerkiksi kertomaan yrityksenne vastuullisuudesta messuilla.

Ole edelläkävijä kanssamme, osoita vastuullisuutesi ja ota kilpailuetu haltuusi tilaamalla yrityksenne messuosasto Messeforumilta!

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä