Hiilineutraali messuosasto

Messeforumin hiilineutraali messuosasto on ympäristöystävällinen ja vastuullinen valinta. Kun tilaat messurakentamisen Messeforumilta, osasto on automaattisesti hiilineutraali. Hiilineutraali messuosasto -teemasivultamme voit lukea tarkemmin siitä, mitä hyötyä hiilineutraalista messuosastosta on yrityksellesi, mitä asioita hiilineutraalissa messuosastossa on huomioitu ja miten hiilineutraaliuteen on päästy.

Valitse vastuullinen messurakentaja, joka huolehtii messuosastosi hiilineutraaliudesta

Mittaamme messuosastojemme päästöt tarkasti standardien mukaisesti aina messuosastojen materiaaleista tiimimme matkoihin ja majoituksiin saakka. Päästäjä minimoimme monin tavoin messuprojektin eri vaiheissa. Loput päästöt, joihin meidän on itse mahdotonta vaikuttaa, kompensoimme lisäisesti ja luotettavasti EU:n päästökauppamekanismin kautta niin, että kokonaispäästöt Euroopassa vähenevät aidosti ja todellisesti.

Yrityksesi saa meiltä aina verifioidun kolmannen osapuolen todistuksen siitä, että messuosastosi kasvihuonekaasupäästöt ovat nolla. Todistusta voit käyttää esimerkiksi kertomaan yrityksenne vastuullisuudesta messuilla.

Ole edelläkävijä kanssamme ja ota ympäristöystävällinen kilpailuetu haltuun tilaamalla yrityksenne messuosasto Messeforumilta!

 

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Messeforumille Suomen Vahvimmat Platina ja Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatit

Oma domain ja nettisivu hiilineutraalille messuosastolle

Suomalaisuus kestää aikaa – Tutustu yli 100-vuotiaisiin messurakentamisen asiakkaisiimme Mannerin Konepajaan ja Lojeriin

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä