PLMA Amsterdam

Hollannissa järjestettävä PLMA on maailman johtava private-label-tuotteisiin erikoistunut ammattimessutapahtuma. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi PLMA Amsterdam -messuille hiilineutraalisti.

Amsterdamin  PLMA-messut täyttävät 15 messuhallia ruokatuotteilla ja kulutustavaroilla

Amsterdamin RAI-messukeskukseen sijoittuvat PLMA-messut täyttävät 15 messuhallia sekä ruokatuotteilla että muilla kulutustavaroilla. Mukana on noin 2800 näytteilleasettajaa yli 70 maasta, ja paikalla käy yli 15 000 messuvierasta kaikkiaan 120 maasta. Elintarvike- ja kulutustavara-alojen suuren megatrendit kuten tuotteiden tuoreus, terveellisyys ja ekologisuus ovat vahvasti pinnalla PLMA:ssa.

Messeforumille PLMA-messut on tuttu tapahtuma, jossa olemme useamman vuoden ajan toteuttaneet suomalaisten näytteilleasettajien yhteispaviljongin. Messeforumilla on vankka kokemus sekä yksittäisten messuosastojen rakentajana että laajojen yhteisosastojen toteuttajana eri alojen messuilla eri puolilla maailmaa.

Kun uskot PLMA:n messuosastosi rakentamisen Messeforumille, saat toimivan ja näyttävän osaston sekä kaiken kattavan hyvän palvelun. Parasta messupalvelua -palvelulupaksemmee mukaisesti olemme läsnä ja hoidamme messuprojektisi kokonaisuutena ja välittäen niin, että voit itse huoletta keskittyä hoitamaan varsinaista bisnestäsi.  Messeforumin messuosastot ovat hyvä areena tehdä tuloksellista messutyötä.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi PLMA-messuille aina hiilineutraalisti

Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali ja täten ympäristöystävällinen valinta. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä todistuksen messuosaston hiilineutraaliudesta, jolla pystyt hyödyntämään vastuullista lisäarvoa omassa messuosallistumisessasi.

Lue lisää hiilineutraalista messuosastosta

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Messeforumin viimeistelty palvelu ja vankka messuosaaminen hurmasivat LSAB Groupin

Hiilineutraali messuosasto konkretisoitui Messeforumin ja OpenCO2netin kumppanuudesta

Messeforum laski koko toimintansa hiilijalanjäljen

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä