PLMA Amsterdam

Hollannissa järjestettävä PLMA on maailman johtava private-label-tuotteisiin erikoistunut ammattimessutapahtuma. Suomi-paviljongit PLMA:ssa jatkuvat Food from Finland -ohjelman loppumisesta huolimatta. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi PLMA Amsterdam -messuille hiilineutraalisti.

Amsterdamin  PLMA-messut täyttävät 15 messuhallia ruokatuotteilla ja kulutustavaroilla

Amsterdamin RAI-messukeskukseen sijoittuvat PLMA-messut täyttävät 15 messuhallia sekä ruokatuotteilla että muilla kulutustavaroilla. Mukana on noin 2800 näytteilleasettajaa yli 70 maasta, ja paikalla käy yli 15 000 messuvierasta kaikkiaan 120 maasta. Elintarvike- ja kulutustavara-alojen suuren megatrendit kuten tuotteiden tuoreus, terveellisyys ja ekologisuus ovat vahvasti pinnalla PLMA:ssa.

Messeforumilla on vankka kokemus sekä yksittäisten messuosastojen rakentajana että laajojen yhteisosastojen toteuttajana eri alojen messuilla eri puolilla maailmaa.

PLMA-messut ovat Messeforumille tuttu tapahtuma. Olemme useamman vuoden ajan toteuttaneet sinne suomalaisten näytteilleasettajien Food from Finland -yhteispaviljongin. Food from Finland -ohjelman loputtua vuoden 2023 lopussa Messeforum kuitenkin jatkaa edelleen Suomi-paviljonkien totetuttamista ja messuosallistumisten koordinoimista yhdessä elintarvikeviennin asiantuntijayritys Fennopromon kanssa.  Vaikka ohjelma loppuu, suomalaiset yhteisosastot ruokamessuilla jatkuvat.

Olipa siis kyse yhteistosastolla osallistumisesta tai yksittäisestä osastosta, ota yhteyttä Messeforumiin. Saat toimivan ja näyttävän osaston sekä kaiken kattavan hyvän palvelun. Parasta messupalvelua -palvelulupaksemmee mukaisesti olemme läsnä ja hoidamme messuprojektisi kokonaisuutena ja välittäen niin, että voit itse huoletta keskittyä hoitamaan varsinaista bisnestäsi.  Messeforumin messuosastot ovat hyvä areena tehdä tuloksellista messutyötä.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi PLMA-messuille aina hiilineutraalisti

Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali ja täten vastuullinen valinta. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä standardien mukaisen todistuksen messuosastosi hiilineutraaliudesta. Sillä pystyt osoittamaan vastuullisuutta ja saamaan lisäarvoa omassa messuosallistumisessasi.

Lue lisää hiilineutraalista messuosastosta

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä