IWA OutdoorClassics Nürnberg

Nürnbergissä  Saksassa vuosittain järjestettävät IWA OutdoorClassics -messut ovat maailman merkittävin retkeilyn, eränkäynnin, metsästyksen ja ampumaurheilun ammattilaistapahtuma. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi IWA OutdoorClassics -messuille hiilineutraalisti.

IWA OutdoorClassics esittelee tuotteita urheilu- ja metsästysaseista optiikkaan, retkeilyvaatteisiin ja muihin outdoor-tarvikkeisiin

IWA OutdoorClassics esittelee yli 1500 näytteilleasettajan tuotteita aina urheilu- ja metsästysaseista optiikkaan, retkeilyvaatteisiin ja muihin outdoor-tarvikkeisiin. IWA:n yli 45 000 eri puolilta maailmaa tulevaa vierailijaa etsii sekä uutuuksia että tuttujen klassikkotuotteiden päivityksiä. Olennainen osa IWA-messuja on monipuolinen oheisohjelma.

Messeforum on IWA-messujen virallinen messuedustaja Suomessa. Lisäksi olemme kokenut messurakentaja, joka on toteuttanut vuosien varrella IWA:aan lukuisia messuosastoja ja maapaviljonkeja niin suomalaisille kuin ulkomaisille näytteilleasettajille. Tunnemme IWA:n messutiimin jäsenet, ja Nürnbergin messukeskus on meille tuttu kuin omat taskumme. Niinpä olemme myös messurakentajana paras mahdollinen kumppani!

Parasta messupalvelua -palvelulupauksemme mukaisesti kuljemme asiakkaidemme rinnalla koko messuprojektin ajan ja huolehdimme suurista linjoista ja pienistä detaljeista niin, että messuosallistumisesta tulee asiakkaillemme mahdollisimman helppoa. Messuosastojen lisäksi autamme esim.

Lue IWA:sta lisää messujen nettisivuilta ja suomenkielisiltä IWA-sivuiltamme.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi IWA OutdoorClassics -messuille aina hiilineutraalisti

Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali ja täten vastuullinen valinta. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä standardien mukaisen todistuksen messuosastosi hiilineutraaliudesta. Sillä pystyt osoittamaan vastuullisuutta ja saamaan lisäarvoa omassa messuosallistumisessasi.

Lue lisää hiilineutraalista messuosastosta

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä