Wire & Tube Düsseldorf

Düsseldorfin Wire & Tube -messukaksikko on metallilanka- ja putkituotteiden kansainvälinen ammattitapahtuma. Messeforum toteuttaa hiilineutraalit messuosastot Wire & Tube -messuille.

Metallilanka- ja putkituotteiden kansainvälinen ammattitapahtuma

Düsseldorfin Wire & Tube -messukaksikko on nimensä mukaisesti metallilanka- ja putkituotteiden kansainvälinen ammattitapahtuma. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastot Wire & Tube -messuille hiilineutraalisti.

Wire-messut esittelevät metallilangan käsittelykoneet, prosessitekniikan laitteet ja materiaalit, lasikuituteknologiat ja kaapelit, sekä lopputuotteita kuten heloja, ruuveja, liitimiä jne. Tube-messujen näytteilleasettajien messuosastot täyttyvät mm. putkista ja niiden valmistus- ja käsittelykoneista sekä raaka-aineista.

Messeforumilla on pitkä kokemus työskentelystä Wire & Tube -messujen näytteilleasettajien messukumppanina. Tunnemme messujen vaatimukset ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevaa ja joustavaa palvelua esimerkiksi messuosastojen suunnittelemisessa ja messurakentamisessa.

Parasta messupalvelua -palvelulupauksemme mukaisesti kuljemme asiakkaidemme rinnalla, olemme läsnä ja varmistamme asiakkaillemme helpon ja sujuvan messuosallistumisen.

Messuosaston suunnittelun ja rakentamisen isäksi saat meiltä avun esimerkiksi:

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi Wire & Tube-messuille aina hiilineutraalisti

Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali ja täten vastuullinen valinta. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä standardien mukaisen todistuksen messuosastosi hiilineutraaliudesta. Sillä pystyt osoittamaan vastuullisuutta ja saamaan lisäarvoa omassa messuosallistumisessasi.

Lue lisää hiilineutraalista messuosastosta

 

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä