Medica Düsseldorf

Düsseldorfin Medica-messut ovat maailman suurimmat lääketeollisuuden ammattimessut. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastot Medicaan hiilineutraalisti.

Maailman suurimmat lääketeollisuuden ammattimessut

Kansainvälisessä Medicassa ovat esillä mm. lääketeollisuuden ja terveydenhuollon teknologiat, laboratoriotarvikkeet, diagnostiikkatuotteet, fysioterapia- ja ortopediatuotteet ja terveydenhuollon palvelut ja järjestelmät.

Messuvieraat tulevat paikalle etsimään viimeisimpiä tuoteuutuuksia ja perehtymään terveysteknologioiden tulevaisuuden kehityssuuntiin.

Näytteilleasettajana voit osallistua Medica-messuille vaivattomasti hyödyntämällä Messeforumin kokonaisvaltaisia messupalveluita. Huolehdimme messuosallistumisesi käytännön järjestelyistä alusta loppuun saakka rinnallasi kulkien niin, että osallistumisesta tulee helppoa ja vaivatonta. Pitkä kokemuksemme messurakentamisesta Medicassa on hyödyksi messuasiakkaillemme, sillä tiedämme ja tunnemme hyvin Düsseldorfin messukeskuksen ja Medican messuosastoille asettamat edellytykset ja mahdollisuudet.

Käytettävissäsi ovat esimerkiksi seuraavat messupalvelumme:

  • messuosastojen suunnittelu
  • messurakentaminen
  • messuosastolla tarvittavat lisäpalvelut kuten esim. catering
  • muut messuosallistumiseen liittyvät järjestelyt kuten messurahdit ja Business Finlandin Exhibition Explorer -messuavustuksen hakemisessa auttaminen

Messuosaston suunnittelemme ja rakennamme kustannustehokkaasti. tyylikkäästi  ja vastuullisesti niin, että messuständistäsi tulee toimiva ja näyttävä areena messutyöskentelyllesi.

Lue lisää Medicasta messujen omilta nettisivuilta.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi Medica-messuille aina hiilineutraalisti

Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali ja täten vastuullinen valinta. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä standardien mukaisen todistuksen messuosastosi hiilineutraaliudesta. Sillä pystyt osoittamaan vastuullisuutta ja saamaan lisäarvoa omassa messuosallistumisessasi.

Lue lisää hiilineutraalista messuosastosta

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä