Industriemesse Hannover

Maailman suurimmat teollisuusmessut tunnetaan myös nimellä Hannoverin messut. Messeforumilta saat Hannoveriin toimivat ja tyylikkäät hiilineutraalit messuosastot. 

Maailman suurimmat teollisuusmessut

Noin 4000 näytteilleasettajan maailman suurimmat teollisuusmessut pitävät sisällään tuotteita ja teknologioita mm.

  • automaatiosta digitaalisiin ratkaisuihin
  • energiaan
  • osiin
  • komponentteihin ja materiaaleihin.

Hannover Messen näytteilleasettajien suuressa joukossa on erityisen tärkeää, että messuosastosi erottuu edukseen. Jättäessäsi messurakentamisen Messeforumin huoleksi, varmistat yrityksellesi toimivan ja näyttävän messuosaston ja itsellesi monta vaihetta vaivattomamman messuosallistumisen.

Messurakentamisen asiantuntijamme ovat läsnä projektin alusta aina ensimmäiseen messupäivään saakka. Voit uskoa huoleksemme messuosaston lisäksi myös monet messuilla tarvittavat lisäpalvelut kuten:

Messujen omilta kotisivuilta voit lukea lisää itse messuista.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi Hannoverin messuille aina hiilineutraalisti

Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali ja täten vastuullinen valinta. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä standardien mukaisen todistuksen messuosastosi hiilineutraaliudesta. Sillä pystyt osoittamaan vastuullisuutta ja saamaan lisäarvoa omassa messuosallistumisessasi.

Lue lisää hiilineutraalista messuosastosta

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä