ISPO München

Münchenin ISPO-messut ovat maailman suurimmat urheiluvälinealan messut. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi ISPO-messuille hiilineutraalisti.

ISPO-messut on tarkoitettu urheiluvälineiden parissa työskenteleville ammattilaisille

Mukana on noin 2800 näytteilleasettajaa ja noin 80 000 messuvierasta. Messuilla esitellään sekä talvi- että kesälajien välineet, varusteet ja tekstiilit. Tämän hetken tuotteiden lisäksi esillä ovat uudet teknologiat, trendit, materiaalit ja tulevaisuuden innovaatiot.

Messeforumilla on pitkä kokemus suomalaisten yritysten messujärjestelyistä ISPO-messuilla. Suunnittelemme toimivat messuosastot ja toteutamme messurakentamisen asiantuntevasti niin, että pääset aloittamaan messutyöskentelysi helposti ja vaivattomasti. Parasta messupalvelua -palvelulupauksemme mukaisesti kuljemme rinnallasi projektin kaikissa vaiheissa, vielä ensimmäisenä messupäivänäkin varmistaen, että kaikki messuosastollasi varmasti toimii toivotulla tavalla.

Messuosaston lisäksi autamme esimerkiksi:

Itse messuista voit lukea lisää ISPO:n nettisivuilta.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi ISPO-messuille aina hiilineutraalisti

Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali ja täten ympäristöystävällinen valinta. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä todistuksen messuosaston hiilineutraaliudesta, jolla pystyt hyödyntämään vastuullista lisäarvoa omassa messuosallistumisessasi.

Lue lisää hiilineutraalista messuosastosta

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Messeforumille Suomen Vahvimmat Platina ja Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatit

Oma domain ja nettisivu hiilineutraalille messuosastolle

Suomalaisuus kestää aikaa – Tutustu yli 100-vuotiaisiin messurakentamisen asiakkaisiimme Mannerin Konepajaan ja Lojeriin

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä