Ligna Hannover

Ligna-messut ovat mekaanisen puunjalostusteollisuuden tärkeimpiä ammattitapahtumia maailmassa. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi Ligna Hannover -messuille hiilineutraalisti.

Ligna-messuilla esitellään puuntyöstökoneita, -laitteita ja työkaluja sekä ohjelmistoja

Lignan 90 000 messuvieraalle on tarjolla myös paljon työnäytöksiä ja muuta oheisohjelmaa.

Messeforumille Ligna on tuttu tapahtuma jo monen vuoden ajalta. Olemme toteuttaneet toimivat messuosastot useille suomalaisille ja ruotsalaisille yrityksille.

Kokonaisvaltainen messupalvelumme ja vahva läsnäolomme messuprojektin kaikissa vaiheissa tekee messuosallistumisesta asiakkaillemme helppoa ja vaivatonta. Kun Messeforum kantaa huolen messuosastosta ja messujärjestelyistä, voit itse keskittyä ihan muuhun kuin messurakentamiseen.

Messuosastojen toteuttamisen lisäksi huolehdimme myös messuosastolla ja ylipäänsä messuosallistumisessa tarvittavista lisäpalveluista kuten esim:

Itse messuista voit lukea tarkemmin Lignan kotisivuilta.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi Ligna Hannover -messuille aina hiilineutraalisti

Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali ja täten ympäristöystävällinen valinta. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä todistuksen messuosaston hiilineutraaliudesta, jolla pystyt hyödyntämään vastuullista lisäarvoa omassa messuosallistumisessasi.

Lue lisää hiilineutraalista messuosastosta

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Messeforumin viimeistelty palvelu ja vankka messuosaaminen hurmasivat LSAB Groupin

Hiilineutraali messuosasto konkretisoitui Messeforumin ja OpenCO2netin kumppanuudesta

Messeforum laski koko toimintansa hiilijalanjäljen

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä