Messeforumin viimeistelty palvelu ja vankka messuosaaminen hurmasivat LSAB Groupin

Messeforum on tehnyt yhteistyötä ruotsalaisen LSAB Groupin yhtiöiden LSAB:n ja Micor Toolingin kanssa jo usean vuoden ajan. Nyt haluaisimme esitellä sinulle nämä kaksi globaalia yritystä, heidän menestystekijänsä ja yhteistyömme peruspilarit.

Messeforum rakentaa messuosastoja LSAB:lle

Pohjois-Eurooppa tunnetaan laajoista metsistään ja puunjalostuksen osaamisestaan. Alan asiantuntijoihin kuuluvat LSAB Groupin yritykset LSAB ja Micor Tooling, jotka tarjoavat puunjalostusratkaisuja ja -työkaluja sahoille ja muille metsäalan teollisuuden toimijoille.

Sekä LSAB:n että Micor Toolingin markkinoinnista vastaavan LSAB Groupin markkinointikoordinaattorin Carolina Le Princen mukaan näiden kahden yrityksen toiminta perustuu ihmisiin ja heidän taitoihinsa. Tämä näkyy laadukkaissa tuotteissa ja palveluissa, jotka edustavat huippuluokan suunnittelu- ja saharatkaisuja. Yritysten yhteensä lähes 200-vuotisen historian aikana ne ovat osoittaneet kestävänsä aikaa sekä kasvavansa ja muuttuvansa alan mukana.

Carolina Le Prince LSAB:sta
Carolina Le Prince

LSAB ja Micor Tooling, jotka molemmat toimivat maailmanlaajuisesti ja myyvät tuotteitaan yli 40 maassa, ovat sitä mieltä, että osallistuminen tunnetuille kansainvälisille messuille auttaa heitä saavuttamaan asiakkaita ja rakentamaan bränditietoisuutta. Näihin messuihin kuuluu LIGNA, maailman suurimmat puuteollisuuden messut, jotka järjestetään joka toinen vuosi Hannoverissa, Saksassa. Suuret messut ovat tapahtuma, jossa sekä LSAB että Micor Tooling haluavat olla läsnä ja näyttää parhaat puolensa.

Korkealaatuista suunnittelua ja palvelua

Messeforum on tehnyt yhteistyötä sekä LSAB:n että Micor Toolingin kanssa jo usean vuoden ajan, auttaen yrityksiä suunnittelemaan ja järjestämään kaiken tarvittavan heidän osallistuessaan LIGNA-messuille ja pienemmille messuille, kuten Ruotsissa järjestettäville Trä & Teknik -messuille.

LIGNA 2023 -messuille Messeforum auttoi suunnittelemaan messuosastot ja hoiti kaikki valmistelut, toimitukset ja osastojen rakentamisen Saksassa. Le Prince korostaa sitä, kuinka hyödyllistä on, että Messeforum sekä suunnittelee että rakentaa messuosastot. Näin varmistetaan, että osastot rakennetaan juuri sellaiseksi kuin ne on suunniteltu. Messuosastot ovat saaneet positiivista palautetta niin yrityksen sisältä kuin ulkopuoleltakin.

Messeforumin rakentama LSAB:n messuosasto

Le Prince on erityisen tyytyväinen siihen, kuinka Messeforumin henkilökunta huolehtii projektin yksityiskohdista ja tarjoaa henkilökohtaista palvelua. Tästä on erityisen paljon apua kansainvälisten messujen hektisessä tunnelmassa. ”Heidän henkilökuntansa kanssa työskentely on erittäin helppoa, he ovat joustavia ja palveluhenkisiä. Tarjoilimme messuosastollamme kahvia ja muita juomia, ja Stefan toi paikalle kaiken tarvittavan, niin tarjoilut, sokerit kuin muutkin tarvikkeet, joten minun ei tarvinnut itse mennä ostamaan niitä”, Le Prince kertoo esimerkin Messeforumin palveluista.

CO2-päästöjen vähentäminen kaikilla liiketoiminta-alueilla

Koko LSAB Group pyrkii edistämään ympäristövastuullisuutta vähentämällä CO2-päästöjään. Le Princen mukaan tähän on pyritty mm.

– päivittämällä koneistoja
– vaihtamalla tilojen valaistus ekologisempaan vaihtoehtoon
– valitsemalla mahdollisuuksien mukaan sähköajoneuvoja
– vaihtamalla fossiiliset polttoaineet uusiutuviin, kuten HVO tai vetykäsitelty kasviöljy

Konserni kiinnittää huomiota myös tuotteidensa ja ratkaisujensa ympäristövaikutuksiin. Tästä esimerkkinä on LSAB:n hiljattain saama tunnustus: yrityksen innovatiivinen sahanterien huoltopalvelu voitti kestävän kehityksen kilpailun Suomen Puumessuilla syyskuussa 2023. Tästä saadaan kiittää ratkaisua, joka sekä vähentää merkittävästi sahanteriin liittyviä CO2-päästöjä että myös pienentää niihin liittyvät kustannukset lähes puoleen. Tämä osoittaa, että omistautuminen ympäristönsuojeluun tuo mukanaan myös muita etuja.

Tämän vuoksi hiilineutraali messuosasto on konsernille luonnollinen ratkaisu. Le Princen mielestä on hienoa, että Messeforum tarjoaa messuosastoja, jotka auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Hän kertoo lisäksi, että Messeforumin tiimi toimitti hänelle kaikki tarvittavat tiedot koskien palvelua. ”Messeforum toi messuosastollemme myös kyltin, jossa todettiin, että osasto on hiilineutraali. Se on mielestäni upeaa ja osoittaa, että teemme tämän yhdessä”, Le Prince toteaa viitaten ympäristövastuuseen.

Messuosasto, jonka Messeforum on rakentanut Micorille.

Pitkät kumppanuudet auttavat tuottamaan lisäarvoa

Pidemmissä kumppanuuksissa voidaan rakentaa luottamusta kumppaneiden välille, ja lisäarvoa syntyy myös siitä, että kumppanit tuntevat toistensa tavan harjoittaa liiketoimintaa. Le Prince toteaa, että sekä hän että LSAB Group arvostavat pitkiä kumppanuuksia: ”Mielestäni on aina parempi, kun kumppani tuntee sinut ja yrityksesi”, hän lisää.

Kaiken kaikkiaan LSAB Groupin ja Messeforumin yhteistyö on ollut hedelmällistä, ja Le Prince uskoo sen jatkuvan myös tulevaisuudessa. Läsnäolo kansainvälisillä messuilla on yritykselle tärkeää nyt ja tulevaisuudessa, ja siksi luotettavat palvelut ovat arvostettuja. ”Lisäksi voimme käyttää messuosastomme rakentamiseen käytettyjä materiaaleja uudelleen myös tulevaisuudessa. Pidän siitä, että meidän ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen”, Le Prince sanoo.

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä