Joulurauhaa kiireisen messusyksyn jälkeen

Messeforum toivottaa onnea, iloa ja rauhaa jouluusi ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen! Ensi vuonna autamme taas mieluusti messuosastosi toteuttamisessa!

Baltic Sea Action Group Messeforumin joululahjakohde

Tämän kuluneen vuoden syksy on merkinnyt meille messeforumilaisille – kuten varmasti kaikille messualalla toimiville – tervetullutta kiirettä pitkän hiljaisen kauden jälkeen.

Eri aloilla toimivat yritykset ovat jälleen päässeet kohtaamaan asiakkaitaan kasvokkain messuilla ja luomaan tehokkaasti uutta bisnestä. Messeforum on ehtinyt tämän vuoden aikana toteuttaa asiakasyrityksillemme yhteensä 104 hiilineutraalia messuosastoa eri puolille Eurooppaa ja Aasiaa, ja yhteensä hiilineutraaleja messuosastoja olemme rakentaneet jo 126. Mukana on niin maapaviljonkeja kuin yksittäisiä yrityskohtaisia messuosastoja. Tämän vuoden lukumäärä on suuri, kun toiminta on poikkeuksellisesti keskittynyt koronapandemian jälkeen muutamaan syksyn kuukauteen.

Kiitos teille kaikki asiakkaamme, jotka olette luottaneet meihin ja antaneet meidän suunnitella ja rakentaa messuosastonne. Messeforumin hiilineutraali messuosasto vähentää päästöjä ja tekee messuosallistumisesta vastuullisempaa.

Jos et vielä tunne Messeforumia ja messupalveluitamme, älä epäröi lähettää meiliä tai soittaa, kun yrityksenne suunnittelee messuosallistumista. Meidän roolinamme on tehdä messuosallistumisestanne mahdollisimman vaivatonta.

Tulevana vuonna 2023 tiimimme on täydessä terässä ja valmiina uusille messuille. Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen messuja, niin suunnittelemme sinulle tarpeitasi vastaavan messuosaston, joka on aina automaattisesti hiilineutraali.

Sitä ennen kuitenkin toivotamme sinulle rentouttavaa ja levollista joulua, rauhoittumista syksyn kiireiden jälkeen ja yhdessäoloa läheisten kanssa.

Onnea ja iloa jouluusi ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen!

Olemme joululahjanamme tukeneet Baltic Sea Action Groupin työtä Itämeren pelastamiseksi. BSAG:n tavoitteena on palauttaa Itämeren hyvä ekologinen tasapaino muuttuvissa ilmasto-olosuhteissa.

Baltic Sea Action Group saa Messeforumin tuen jouluna 2022
Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä