Hiilineutraali messuosasto

Messuosastot yhteisen ympäristömme asialla

Kun tilaat messuosaston Messeforum Oy:ltä, saat vastaisuudessa täysin hiilineutraalin messuosaston! Messeforumin hiilineutraali messuosasto kertoo ilmastomyönteisyydestäsi messuasioissa. Saat meiltä myös luotettavan tahon antaman todistuksen siitä, että messuosastosi hiilidioksidipäästöt ovat puhdas nolla. Todistusta voit käyttää oman brändityösi tukena.

Ole edelläkävijä kanssamme, osoita vastuutasi ilmastoasioista ja ota kilpailuetu haltuusi tilaamalla messuosastosi Messeforumilta!

Messeforumin hiilineutraali messuosasto automaattisesti – ensimmäisenä Suomessa

Kun uudet messuprojektit koronakriisin jälkeen jälleen lähtevät liikkeelle, tulemme toteuttamaan Messeforumin hiilineutraalin messuosaston kaikille Messeforumin messurakentamisen asiakkaille eri puolilla maailmaa. Palvelumme on ainutlaatuista: asiakkaamme saavat Messeforumin hiilineutraalin messuosaston automaattisesti ilman, että heidän tarvitsee erikseen tilata sitä tai panostaa siihen.

Me Messeforumissa haluamme kantaa vastuumme ja tehdä oman osamme ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi. Siksi pyrimme parantamaan toimintaamme jatkuvasti etsimällä uusia keinoja päästöjen vähentämiseen ja kiertotalouden edistämiseen. Messuosastojemme hiilineutraalius tullaan toteuttamaan tehostamalla materiaalien käyttöä ja hyödyntämällä uusiutuvia energialähteitä. Sellaiset päästöt, joita ei ole mahdollista omin toimin vähentää, kompensoidaan kokonaisuudessaan luotettavan kompensointikanavan kautta perustuen yksityiskohtaiseen päästölaskentaan. Kumppaninamme päästölaskennassa, analysoinnissa ja kompensointikohteiden valinnassa on vastuullisen ja hiilineutraalin liiketoiminnan edistämiseen ja hiilijalanjälkilaskentaan erikoistunut asiantuntijayritys Clonet Oy.

Tule mukaan ilmastotalkoisiin ja varmista, että messuosastosi on Messeforumin hiilineutraalisti toteuttama messuosasto.

Blogistamme voit lukea lisää hiilineutraalista messuosastosta.  

Tästä löydät Kauppalehden 8.10.2020 artikkelin, jossa kerrotaan Messeforumista ja hiilineutraalista messusosastostamme.

Kerromme mielellämme lisää Messeforumin hiilineutraalista messuosastosta. Ota yhteyttä
toimitusjohtaja Arto Varanki, 040 544 5598, arto.varanki@messeforum.fi
tai
viestintä- ja markkinointijohtaja Virpi Hopeasaari, 040 544 5577, virpi.hopeasaari@messeforum.fi