Messeforumille Suomen Vahvimmat Platina ja Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatit

Osoituksena luotettavuudestamme ja kannattavuudestamme olemme tänä keväänä saaneet kaksi tunnustusta, Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin ja Kauppalehti Menestyjät -sinetin.

Suomen Vahvimmat ja Kauppalehden Menestyjät -tunnustukset Messeforumille

Vielä vuosi sitten koronakurimus tunki viimeisiä lonkeroitaan messubisnekseen eri puolilla maailmaa. Nyt kesään 2023 tultaessa eri toimialojen messut ovat osoittaneet huikealla menestyksellään, että messujen tarve ei ole kadonnut minnekään.

Me Messeforumissa olemme erittäin onnellisia siitä, että vaikka messut ja messurakentaminen pysähtyivät täysin pariksi vuodeksi, yrityksemme pysyi vahvana ja vakavaraisena ja voimme jälleen olla täysillä mukana kansainvälisessä messurakentamisessa.

Kiitos korona-ajasta selviämisestä kuuluu viisaalle toimitusjohtajallemme Arto Varangille, ammattitaitoisille ja lojaaleille, epäröimättä mukana pysyneille avainhenkilöillemme Sari Kuusisto, Stefan Sundblom, Camilla Rappe ja Lasse Virtanen, sekä kaikille taitaville kumppaneillemme, jotka jatkatte mukanamme ja joita ilman meidän työmme olisi mahdotonta. Ja ennen kaikkea haluamme tietysti kiittää ihania asiakkaitamme, joiden luottamus on meille kunnia-asia.

Osoituksena luotettavuudestamme ja kannattavuudestamme olemme tänä keväänä saaneet kaksi tunnustusta, Kauppalehti Menestyjät -sinetin ja Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin.

Kauppalehden Menestyjä-yrityksiä ovat yritykset, jotka saavat Alma Talentin Menestyjäluokituksessa yli 50 pistettä. Menestyjäpisteet kuvaavat monipuolisesti yrityksen taloudellista menestystä ja suorituskykyä, joita mitataan kuudella eri osa-alueella (kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus, riskinsietokyky).

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on osoitus yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti myönnetään parhaille yrityksille, jotka täyttävät korkean Rating Alfa -luokituksen. Suomen Vahvimmat Platina on tunnustuksen korkein taso. Se myönnetään yrityksille, jotka ovat olleet korkeimmassa luokassa vähintään kolmena peräkkäisenä vuotena.

Tästä on hyvä jatkaa kasvua tulevaisuuden messurakentamiseen. Meille Messeforumissa on tärkeää olla edelläkävijänä miettimässä parhaita uusia messurakentamisen ratkaisuja asiakkaillemme hiilineutraalin messuosastomme tapaan. Lupaamme tästäkin edes kulkea aina rinnallanne messuosallistumisten monissa haasteissa, tarjota parasta messupalvelua ja varmistaa, että voitte luottaa Messeforumiin. Lämmin kiitos teille luottamuksestanne!

Teksti: Virpi Hopeasaari, viestintä- ja markkinointijohtaja, Messeforum Oy

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä