Hyvän joulun toivotus

Messeforum toivottaa sinulle joulun iloa ja rauhaa! Olkoon myös uusi vuotesi onnellinen ja menestyksekäs. Messeforum tarjoaa sinulle parasta messupalvelua ja hiilineutraalit messuosastot jälleen myös vuonna 2024!

Hyvä nykyinen, tuleva ja potentiaalinen asiakkaamme, toivotamme sinulle hyvää ja rauhaisaa joulua!

Yksi vuosi on taas pian takana. Messeforumille se on ollut merkittävä vuosi, sillä kesällä tuli täyteen 14 toimintavuotta ja starttasimme vauhdikkaasti 15:een toimintavuoteemme.

Syksy olikin jälleen vilkas, ja messuasiantuntijamme riensivät vetämään messurakentamisen projekteja eri puolille maailmaa. Vuoden 2023 aikana olemme rakentaneet yli 5.000 neliön verran messuosastoja – asiakkaidemme brändeihin ja tarpeisiin suunniteltuina, laadukkaasti toteutettuina ja aina hiilineutraaleina. Mukana on niin yksittäisiä messuosastoja kuin useamman yrityksen yhteisiä messupaviljonkeja.

Erityisen ylpeitä olemme kiitoksista, joita te hyvät asiakkaamme olette meille palvelustamme antaneet. Teitä varten ja teidän ansiostanne olemme olemassa ja teidän messuosallistumistenne helpottaminen on palvelumme ydin.

Suuri kiitos teille luottamuksestanne! Toivomme, että saamme palvella teitä jatkossakin. Toivotamme myös teidät, joiden kanssa emme vielä ole saaneet tehdä yhteistyötä, tervetulleiksi tutustumaan messurakentamisen palveluihimme.

Aiemmista blogeistamme voit lukea lisää kuluneen vuoden kuulumisiamme. Jatketaan yhteistyötä jälleen ensi vuonna. Ota yhteyttä Messeforumiin, kun tarvitset messuosaston!

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Olkoon joulusi rentoutumista syksyn kiireiden jälkeen ja yhdessäoloa läheisten kanssa; joulun tuoksuja ja joululaulujen helinää; ruokapöydän hyviä antimia ja nautinnollisia hemmotteluhetkiä; aktiivista joulupuuhaa tai vaikkapa etelän auringon lämpöä. Juuri sitä, millaiseksi haluat joulusi tehdä!

Messeforum toivottaa sinulle jouluusi iloa, onnea ja rauhaa! Olkoon myös uusi vuotesi onnellinen ja menestyksekäs!

Messeforum tukee jouluna Baltic Sea Action Groupin (BSAG) työtä Itämeren pelastamiseksi, luontokadon torjumiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Yhtenen ilmastomme on Messeforumille sydämen asia. Haluamme omalta osaltamme varmistaa, että kaikki mahdollinen on tehty ilmastonmuutoksen torjumiseksi, ja siksi myös kaikki messuosastomme toteutetaan hiilineutraaleina.

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä