Ligna-logo
Ligna-logo
Seuraavat Ligna-messut järjestetään 10.-14.5.2021

Ligna Hannover

Ligna-messut ovat mekaanisen puunjalostusteollisuuden tärkeimpiä ammattitapahtumia maailmassa. Messujen noin 1.500 näytteilleasettajaa esittelee puuntyöstökoneita, -laitteita ja työkaluja sekä ohjelmistoja. 90.000 messuvieraalle on tarjolla myös paljon työnäytöksiä ja muuta oheisohjelmaa.

Messeforumille Ligna on tuttu tapahtuma jo monen vuoden ajalta. Olemme toteuttaneet toimivat messuosastot useille suomalaisille ja ruotsalaisille yrityksille. Kokonaisvaltainen messupalvelumme ja vahva läsnäolomme messuprojektin kaikissa vaiheissa tekee messuosallistumisesta asiakkaillemme helppoa ja vaivatonta. Kun Messeforum kantaa huolen messuosastosta ja messujärjestelyistä, voit itse keskittyä ihan muuhun kuin messurakentamiseen.

Messuosastojen toteuttamisen lisäksi huolehdimme myös messuosastolla tarvittavista lisäpalveluista kuten esim. cateringista, messurahdeista ja Business Finlandin Exhibition Explorer -messuavustuksen hakemisesta. Avullamme voit panostaa myös messuliidien tehokkaaseen hankkimiseen.

Voit tutustua Lignaan tarkemmin messujen omilla sivuilla https://www.ligna.de/home

Tutustu referensseihimme ja asiakkaidemme kokemuksiin nettisivuillamme

Ligna-messujen messuasiantuntijasi Messeforumissa:

Stefan Sundblom, 050 082 4684, stefan.sundblom@messeforum.fi

Ota yhteyttä Messeforumiin ja pyydä lisätietoja ja tarjous messuosaston toteuttamisesta Ligna-messuille.