Ligna-logo
Ligna-logo

Ligna Hannover

Ligna-messut ovat mekaanisen puunjalostusteollisuuden tärkeimpiä ammattitapahtumia maailmassa. Messeforum toteuttaa messuosastosi Ligna-messuille hiilineutraalisti.

Ligna-messujen noin 1.500 näytteilleasettajaa esittelee puuntyöstökoneita, -laitteita ja työkaluja sekä ohjelmistoja. Lignan 90.000 messuvieraalle on tarjolla myös paljon työnäytöksiä ja muuta oheisohjelmaa.

Messeforumille Ligna on tuttu tapahtuma jo monen vuoden ajalta. Olemme toteuttaneet toimivat messuosastot useille suomalaisille ja ruotsalaisille yrityksille. Kokonaisvaltainen messupalvelumme ja vahva läsnäolomme messuprojektin kaikissa vaiheissa tekee messuosallistumisesta asiakkaillemme helppoa ja vaivatonta. Kun Messeforum kantaa huolen messuosastosta ja messujärjestelyistä, voit itse keskittyä ihan muuhun kuin messurakentamiseen.

Messuosastojen toteuttamisen lisäksi huolehdimme myös messuosastolla tarvittavista lisäpalveluista kuten esim. cateringista, messurahdeista ja Business Finlandin Exhibition Explorer -messuavustuksen hakemisesta.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi Ligna-messuille aina hiilineutraalisti, kun tilaat messurakentamisen meiltä

Vastaisuudessa Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä todistuksen messuosaston hiilineutraaliudesta, ja voit halutessasi sen kautta saada aivan uudenlaista lisäarvoa omaan messuosallistumiseesi.

Voit tutustua nettisivuillamme tarkemmin Messeforumin hiilineutraaliin messuosastoon.
Hiilineutraalin messuosaston taustoista ja toteuttamisesta kerromme lisää Messuelämää-blogissamme.

Voit tutustua Lignaan tarkemmin messujen omilla sivuilla https://www.ligna.de

Tutustu referensseihimme ja asiakkaidemme kokemuksiin nettisivuillamme

Ligna-messujen messuasiantuntijasi Messeforumissa:

Stefan Sundblom, 050 082 4684, stefan.sundblom@messeforum.fi

Ota yhteyttä Messeforumiin ja pyydä lisätietoja ja tarjous messuosaston toteuttamisesta Ligna-messuille.