Ispo München -logo
Ispo München -logo

ISPO München

Münchenin ISPO-messut ovat maailman suurimmat urheiluvälinealan messut. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi ISPO-messuille hiilineutraalisti.

ISPO-messut on tarkoitettu urheiluvälineiden parissa työskenteleville ammattilaisille. Mukana on noin 2.800 näytteilleasettajaa ja noin 80.000 messuvierasta. Messuilla esitellään sekä talvi- että kesälajien välineet, varusteet ja tekstiilit. Tämän hetken tuotteiden lisäksi esillä ovat uudet teknologiat, trendit, materiaalit ja tulevaisuuden innovaatiot.

Messeforumilla on pitkä kokemus suomalaisten yritysten messujärjestelyistä ISPO-messuilla. Suunnittelemme toimivat messuosastot ja toteutamme messurakentamisen asiantuntevasti niin, että pääset aloittamaan messutyöskentelysi helposti ja vaivattomasti. The Best Exhibition Service -messupalvelumme mukaisesti kuljemme rinnallasi projektin kaikissa vaiheissa, vielä ensimmäisenä messupäivänäkin varmistaen, että kaikki messuosastollasi varmasti toimii toivotulla tavalla.

Messuosaston lisäksi autamme esimerkiksi cateringin, rahtien ja messuavustusten kanssa.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi ISPO-messuille aina hiilineutraalisti, kun tilaat messurakentamisen meiltä

Vastaisuudessa Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä todistuksen messuosaston hiilineutraaliudesta, ja voit halutessasi sen kautta saada aivan uudenlaista lisäarvoa omaan messuosallistumiseesi.

Voit tutustua nettisivuillamme tarkemmin Messeforumin hiilineutraaliin messuosastoon.
Hiilineutraalin messuosaston taustoista ja toteuttamisesta kerromme lisää Messuelämää-blogissamme.

Tutustu ISPO-messuihin tarkemmin messujen omilla nettisivuilla.

Tutustu referensseihimme ja asiakkaidemme kokemuksiin nettisivuillamme.

ISPO-messujen messuasiantuntijasi Messeforumissa:

Sari Kuusisto, 040 451 6081, sari.kuusisto@messeforum.fi

Ota yhteyttä Messeforumiin ja pyydä lisätietoja ja tarjous messuosaston toteuttamisesta ISPO-messuille.