Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Messujärjestäjäkumppanit Messeforum Oy ja Fennopromo Oy jatkavat Suomen maaosastojen toteutusta kansainvälisillä elintarvikemessuilla. Suomalaiset ruoka- ja juomatuotteet näkyvät maailmalla edustavasti myös tulevaisuudessa.

Jo tutuksi tullut Suomi-paviljonki nähdään kansainvälisillä ruoka- ja juomamessuilla jatkossakin Food from Finland -ohjelman päättymisestä huolimatta. Business Finlandin messutoiminnan alihankkijoina Food from Finland -ohjelman ajan toimineet messurakentaja Messeforum Oy ja elintarvikealan asiantuntijayritys Fennopromo Oy jatkavat Suomen maaosastojen toteuttamista edelleen keskeytyksettä. Molemmilla yrityksillä on pitkä kokemus Suomi-paviljonkien toteuttamisesta jo lähes sadalta ruokamessulta Euroopasta, Aasiasta ja Yhdysvalloista.

Messukalenteri täyttyy parhaillaan

Vuoden 2024 messukalenteriin on jo varattu Suomi-pavijongin toteutus Biofach-luomumessuille Saksaan ja Foodex-messuille Tokioon sekä private label -messuille PLMA:han Hollantiin. Syksyllä osallistutaan SIAL-messuille Ranskassa ja Food Ingredients -messuille Saksassa. Fennopromo ottaa vastaan näytteilleasettajien ilmoittautumisia näille maaosastoille. Myös muita kiinostavia elintarvike- ja juomamessuja, joissa Suomen halutaan olevan esillä, saa ehdottaa Fennopromolle ja Messeforumille.

Uudistuksia tulossa – maaosaston sukunäköisyys säilyy

Paviljongin ilme säilyy tutun sinivalkoisena aiempien Food from Finlandin paviljonkien tyyliin. Yritysten brändinäkyvyyttä tullaan lisäämään ja Suomen lippu löytää vihdoin paikkansa osastolla. Myös Food from Finland -brändin käyttömahdollisuudesta neuvotellaan. Messeforum toteuttaa paviljongit hiilineutraaleina, mikä viestii, että suomalaiset toimivat vastuullisesti myös messuilla.

Kustannustehokasta näkyvyyttä

Yhteisosastolle osallistuminen on kustannustehokasta vientimarkkinointia. Näkyvyys on yhdessä suurempaa ja herättää laajemman kiinnostuksen asiakkaissa. Toteutuskustannuksia jaetaan yhdessä ja myös keskinäinen sparraaminen tuo lisäarvoa osallistujille.

Messupaketti tarjotaan jatkossakin yrityksille ”avaimet käteen” -palveluna. Näytteilleasettajat voivat hakea kustannuksiinsa harkinnanvaraista Business Finlandin Exhibition Explorer -tukea sen kulloistenkin ehtojen mukaisesti.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan

Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo Oy
jukka-pekka.inkinen@fennopromo.fi, 040 500 2896

Arto Varanki, Messeforum Oy
arto.varanki@messeforum.fi, 040 544 5598

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä