Wire & Tube Düsseldorf
Wire & Tube Düsseldorf

Wire & Tube Düsseldorf

Düsseldorfin Wire & Tube -messukaksikko on nimensä mukaisesti metallilanka- ja putkituotteiden kansainvälinen ammattitapahtuma. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastot Wire & Tube -messuille hiilineutraalisti.

Wire-messut esittelevät metallilangan käsittelykoneet, prosessitekniikan laitteet ja materiaalit, lasikuituteknologiat ja kaapelit, sekä lopputuotteita kuten heloja, ruuveja, liitimiä jne. Tube-messujen näytteilleasettajien messuosastot täyttyvät mm. putkista ja niiden valmistus- ja käsittelykoneista sekä raaka-aineista. Mukana on yhteensä noin 2.600 näytteilleasettajaa ja noin 70.000 vierailijaa.

Messeforumilla on pitkä kokemus työskentelystä Wire & Tube -messujen näytteilleasettajien messukumppanina. Tunnemme messujen vaatimukset ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevaa ja joustavaa palvelua esimerkiksi messuosastojen suunnittelemisessa ja messurakentamisessa. The Best Exhibition Service -messupalvelumme mukaisesti kuljemme asiakkaidemme rinnalla, olemme läsnä ja varmistamme asiakkaillemme helpon ja sujuvan messuosallistumisen. Messuosaston lisäksi saat meiltä avun esimerkiksi cateringin, rahtien ja messuavustusten hoitamiseen.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi Wire & Tube -messuille aina hiilineutraalisti, kun tilaat messurakentamisen meiltä

Vastaisuudessa Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä todistuksen messuosaston hiilineutraaliudesta, ja voit halutessasi sen kautta saada aivan uudenlaista lisäarvoa omaan messuosallistumiseesi.

Voit tutustua nettisivuillamme tarkemmin Messeforumin hiilineutraaliin messuosastoon.
Hiilineutraalin messuosaston taustoista ja toteuttamisesta kerromme lisää Messuelämää-blogissamme.

Tutustu Wire & Tube -messuihin tarkemmin niiden omilla englanninkielisillä sivuilla: www.wire-tradefair.com ja www.tube-tradefair.com

Tutustu referensseihimme ja asiakkaidemme kokemuksiin nettisivuillamme 

Wire & Tube -messujen messuasiantuntijasi Messeforumissa:

Sari Kuusisto, 040 451 6081, sari.kuusisto@messeforum.fi

Ota yhteyttä Messeforumiin ja pyydä lisätietoja ja tarjous messuosaston toteuttamisesta Wire & Tube -messuille.