Wire & Tube Düsseldorf
Wire & Tube Düsseldorf
Seuraava Wire & Tube järjestetään 7.–11.12.2020

Wire & Tube Düsseldorf

Düsseldorfin Wire & Tube -messukaksikko on nimensä mukaisesti metallilanka- ja putkituotteiden kansainvälinen ammattitapahtuma. Wire-messut esittelevät metallilangan käsittelykoneet, prosessitekniikan laitteet ja materiaalit, lasikuituteknologiat ja kaapelit, sekä lopputuotteita kuten heloja, ruuveja, liitimiä jne. Tube-messujen näytteilleasettajien messuosastot täyttyvät mm. putkista ja niiden valmistus- ja käsittelykoneista sekä raaka-aineista. Mukana on yhteensä noin 2.600 näytteilleasettajaa ja noin 70.000 vierailijaa.

Messeforumilla on pitkä kokemus työskentelystä Wire & Tube -messujen näytteilleasettajien messukumppanina. Tunnemme messujen vaatimukset ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevaa ja joustavaa palvelua esimerkiksi messuosastojen suunnittelemisessa ja messurakentamisessa. The Best Exhibition Service -messupalvelumme mukaisesti kuljemme asiakkaidemme rinnalla, olemme läsnä ja varmistamme asiakkaillemme helpon ja sujuvan messuosallistumisen. Messuosaston lisäksi saat meiltä avun esimerkiksi cateringin, rahtien, messuavustusten ja messuliidien hoitamiseen.

Tutustu Wire & Tube -messuihin tarkemmin niiden omilla englanninkielisillä sivuilla: www.wire-tradefair.com ja www.tube-tradefair.com

Tutustu referensseihimme ja asiakkaidemme kokemuksiin nettisivuillamme 

Wire & Tube -messujen messuasiantuntijasi Messeforumissa:

Sari Kuusisto, 040 451 6081, sari.kuusisto@messeforum.fi

Ota yhteyttä Messeforumiin ja pyydä lisätietoja ja tarjous messuosaston toteuttamisesta Wire & Tube -messuille.