Medica Düsseldorf

Düsseldorfin Medica-messut ovat maailman suurimmat lääketeollisuuden ammattimessut. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastot Medicaan hiilineutraalisti.

Kansainvälisessä Medicassa ovat esillä mm. lääketeollisuuden ja terveydenhuollon teknologiat, laboratoriotarvikkeet, diagnostiikkatuotteet, fysioterapia- ja ortopediatuotteet ja terveydenhuollon palvelut ja järjestelmät. Paikalla on yli 5.500 näytteilleasettajaa ja 121.000 messuvierasta. Messuvieraat tulevat paikalle etsimään viimeisimpiä tuoteuutuuksia ja perehtymään terveysteknologioiden tulevaisuuden kehityssuuntiin.

Näytteilleasettajana voit osallistua Medica-messuille vaivattomasti hyödyntämällä Messeforumin kokonaisvaltaisia messupalveluita. Huolehdimme messuosallistumisesi käytännön järjestelyistä alusta loppuun saakka rinnallasi kulkien niin, että osallistumisesta tulee helppoa ja vaivatonta. Pitkä kokemuksemme messurakentamisesta Medicassa on hyödyksi messuasiakkaillemme, sillä tiedämme ja tunnemme hyvin Düsseldorfin messukeskuksen ja Medican messuosastoille asettamat edellytykset ja mahdollisuudet.

Käytettävissäsi ovat esimerkiksi seuraavat messupalvelumme: messuosastojen suunnittelu, messurakentaminen, messuosastolla tarvittavat lisäpalvelut kuten esim. catering ja messuliidien hankkiminen, muut messuosallistumiseen liittyvät järjestelyt kuten messurahdit ja Business Finlandin Exhibition Explorer -messuavustuksen hakeminen. Messuosaston suunnittelemme ja rakennamme kustannustehokkaasti ja tyylikkäästi niin, että messuständistäsi tulee toimiva ja näyttävä areena messutyöskentelyllesi.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi Medica-messuille aina hiilineutraalisti, kun tilaat messurakentamisen meiltä

Vastaisuudessa Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä todistuksen messuosaston hiilineutraaliudesta, ja voit halutessasi sen kautta saada aivan uudenlaista lisäarvoa omaan messuosallistumiseesi.

Voit tutustua nettisivuillamme tarkemmin Messeforumin hiilineutraaliin messuosastoon.
Hiilineutraalin messuosaston taustoista ja toteuttamisesta kerromme lisää Messuelämää-blogissamme.

Voit tutustua Medicaan tarkemmin messujen omilla englanninkielisillä sivuilla: https://www.medica-tradefair.com

Tutustu referensseihimme ja asiakkaidemme kokemuksiin nettisivuillamme

Medica-messujen messuasiantuntijasi Messeforumissa:

Sari Kuusisto, 040 451 6081, sari.kuusisto@messeforum.fi

Ota yhteyttä Messeforumiin ja pyydä lisätietoja ja tarjous messuosaston toteuttamisesta Medica-messuille.