Industriemesse Hannover

Hannoverin Industriemesse tunnetaan kotoisasti nimellä Hannoverin messut. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi Hannoverin messuille hiilineutraalisti.

Nämä noin 4.000 näytteilleasettajan maailman suurimmat teollisuusmessut pitävät sisällään tuotteita ja teknologioita mm. automaatiosta digitaalisiin ratkaisuihin, energiaan, osiin, komponentteihin ja materiaaleihin.

Hannover Messen näytteilleasettajien suuressa joukossa on erityisen tärkeää, että messuosastosi erottuu edukseen. Jättäessäsi messurakentamisen Messeforumin huoleksi, varmistat yrityksellesi toimivan ja näyttävän messuosaston ja itsellesi monta vaihetta vaivattomamman messuosallistumisen. Messurakentamisen asiantuntijamme ovat läsnä projektin alusta aina ensimmäiseen messupäivään saakka. Voit uskoa huoleksemme messuosaston lisäksi myös monet messuilla tarvittavat lisäpalvelut kuten catering, rahdit ja messuavustusten hakeminen.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi Hannoverin messuille aina hiilineutraalisti, kun tilaat messurakentamisen meiltä

Vastaisuudessa Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä todistuksen messuosaston hiilineutraaliudesta, ja voit halutessasi sen kautta saada aivan uudenlaista lisäarvoa omaan messuosallistumiseesi.

Voit tutustua nettisivuillamme tarkemmin Messeforumin hiilineutraaliin messuosastoon.
Hiilineutraalin messuosaston taustoista ja toteuttamisesta kerromme lisää Messuelämää-blogissamme.

Tutustu Hannoverin messuihin tarkemmin messujen omilla sivuilla.

Tutustu referensseihimme ja asiakkaidemme kokemuksiin nettisivuillamme.

Hannover Industriemesse-messuasiantuntijasi Messeforumissa:

Sari Kuusisto, 040 451 6081, sari.kuusisto@messeforum.fi

Ota yhteyttä Messeforumiin ja pyydä lisätietoja ja tarjous messuosaston toteuttamisesta Hannoverin messuille.