logo Alihankinta
logo Alihankinta

Alihankinta-messut Tampere

Tampereen Alihankinta-messut on Pohjoismaiden suurin alihankintateollisuuden ammattitapahtuma. Messuilla on mukana mm. metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuuden koneet ja laitteet sekä teollisuuden ICT-ratkaisut ja suunnittelu-ja konsulttipalvelut. Olennainen osa Alihankintamessuja on start-up-yrityksille suunnattu verkostoitumismahdollisuus AlihankintaHEAT.

Messeforum suunnittelee ja rakentaa messuosastot Alihankinta-messuille niin suomalaisille kuin mukaan osallistuville ulkomaalaisillekin yrityksille. Pitkä kokemuksemme messurakentajana ja parasta messupalvelua lupaava The Best Exhibition Service -toimintatapamme tekee Messeforumista oivan messurakentajakumppanin Alihankinnan näytteilleasettajille.

Huomaathan, että Messeforumilta tilattu messuosasto on aina hiilineutraali. Messeforumin hiilineutraali messuosasto sopii hyvin yhteen Alihankinta-messujen hiilineutraali tapahtuma -profiilin ja Alihankintametsän kanssa. Osoita sinäkin yrityksenne ilmastoystävällisyys osallistumalla Alihankinta-messuille Messeforumin hiilineutraalilla messuosastolla.

Voit tutustua nettisivuillamme tarkemmin Messeforumin hiilineutraaliin messuosastoon.
Hiilineutraalin messuosaston taustoista ja toteuttamisesta kerromme lisää Messuelämää-blogissamme.

Alihankinta-messuihin voit tutustua tarkemmin messujen omilta sivuilta.

Lue myös tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia Messeforumin nettisivuilta.

Alihankinta-messujen asiantuntijasi Messeforumissa:

Sari Kuusisto, 040 451 6081, sari.kuusisto@messeforum.fi

Ota yhteyttä Messeforumiin ja pyydä lisätietoja ja tarjous messuosaston toteuttamisesta Alihankinta-messuille.