Messujen oma merkkipäivä

Tänään 2.6. on messujen oma teemapäivä, The Global Exhibitions Day. Messeforumille jokainen päivä on messujen päivä. Teemme messurakentajana työtä suurella sydämellä auttaaksemme asiakasyrityksiämme kasvamaan messujen avulla.

Tänään 2.kesäkuuta on messujen oma merkkipäivä. The Global Exhibitions Day on maailman messujärjestäjien liiton UFI:n koordinoima teemapäivä. Sen tarkoituksena on nostaa esiin messujen tärkeyttä talouden ja kasvun moottorina. Löydät teemapäivän somesta hashtagilla #GED2021.

The Global Exhibitions Day

Messeforumille jokainen päivä on messujen päivä. Voisi sanoa, että messut ovat suorastaan elämäntapamme – sen verran tiuhaan yleensä liikumme asiakkaidemme mukana ympäri maailmaa eri alojen messuilla.

Teemme työtämme messurakentajana ja muiden messupalveluiden tarjoajana suurella sydämellä auttaaksemme asiakasyrityksiämme kasvamaan messujen avulla. Nyt messuosastojen rakentaminen on ollut seisahduksissa, mutta katseemme on jo syksyssä. Toivomme koronapandemian siihen mennessä hellittäneen niin, että messut pääsevät taas käyntiin ja pääsemme palvelemaan asiakkaitamme ja toteuttamaan heille erilaisia messuständejä eri puolille maailmaa. Vastaisuudessa rakennamme messuosastot entistä vastuullisemmin: kaikki messuosastomme tulevat olemaan hiilineutraaleja.

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä