Messeforum toivottaa hyvää uutta vuotta 2021!

Messeforum on kiitollinen ihanista asiakkaistamme, kumppaneistamme ja sidosryhmistämme, ja toivotamme kaikille onnellista ja auvoista joulua ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen! Joululahjanamme tuemme Itämeren suojelua.

Eläköön Itämeri

Eläköön Itämeri ja eläköön ihanat asiakkaamme!

Messeforum on kiitollinen ihanista asiakkaistamme, kumppaneistamme ja sidosryhmistämme, ja toivotamme kaikille onnellista ja auvoista joulua ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen!

Olemme eläneet varsin kummallisen vuoden 2020. Toivotaan, että uusi vuosi 2021 tuo tullessaan uutta vakautta ja turvallisuutta maailmaan, ja että Covid-pandemia häipyy unholaan.

Messu- ja tapahtuma-alalle tämä mennyt vuosi on ollut erityisen vaikea, koska meiltä loppuivat kaikki projektit kertarysäyksellä. Me Messeforumissa emme kuitenkaan jääneet toimettomiksi, vaan olemme tehneet paljon kehitystyötä, jotta normaalien aikojen palattua voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Ihanat asiakkaamme ja kumppanimme ovat se voima, joka kannustaa vaikeinakin aikoina jaksamaan ja katsomaan tulevaisuuteen!

Kevään ja kesän aikana hioimme strategiaamme, palveluitamme ja toimintatapaamme. Lokakuussa kerroimme, että Messeforum tulee vastaisuudessa toteuttamaan kaikki messuosastot automaattisesti hiilineutraaleina. Hiilineutraali messuosasto on suuri uutinen, jonka uskomme tuovan messurakentamisen maailmaan aivan uuden ulottuvuuden.

Messeforumin hiilineutraalit messuosastot viestittävät ilmastomyönteisyyttä
Asiakas saa hiilineutraalin messuosaston Messeforumilta automaattisesti

Marraskuussa valotimme suunnitelmiamme digitaalisesta messuosastosta. Haluamme tuoda tekoälyn, virtuaalitodellisuuden ja muut tulevaisuuden digitaaliset teknologiat tukemaan messuosastolla tapahtuvia kohtaamisia. Uskomme, että fyysiset messut eivät tule koskaan katoamaan, mutta työskentelystä messuosastoille voi saada irti paljon enemmän, kun digiratkaisut tuodaan avuksi. Näihin asioihin palaamme tarkemmin tulevana vuonna.

Lahja luonnolle

Odotamme innolla, että messut jälleen lähtevät käyntiin ja pääsemme toteuttamaan hiilineutraaleja messuosastoja asiakkaillemme. Iloitsemme suuresti myös siitä, että voimme omalta osaltamme olla mukana ehkäisemässä ilmastonmuutosta ja varmistamassa kestävää kehitystä. On tärkeää, että teemme kaikkemme ilmaston ja luonnon suojelemiseksi ja pyrimme turvaamaan puhtaan luonnon tuleville sukupolville.

Nämä ajatukset mielessämme olemme tänä vuonna päättäneet antaa joululahjanamme tukea Itämeren suojeluun. Merten hyvinvointi liittyy kiinteästi ilmastonmuutokseen, ja Itämeri omana lähimerenämme on erittäin lähellä sydäntämme. Baltic Sea Action Group tekee tärkeää työtä Itämeren pelastamiseksi, ja haluamme tukea tätä työtä, jonka vaikutukset viime kädessä ulottuvat kaikkiin suomalaisiin. Kuten säätiön nettisivuilla sanotaan: ”Itämeri on tällä hetkellä kriittisessä tilassa – sitä pidetään yhtenä maailman saastuneimmista meristä. Itämeri voidaan vielä pelastaa, mutta toimiin on ryhdyttävä heti… Kun puhutaan ilmastonmuutoksesta, puhutaan samalla myös Itämeren tilasta.”

Eläköön Itämeri
Messurakentaja Messeforum tukee Itämeren suojelua Eläköön Itämeri -joulukampanjassa.

Nautitaan kaikki tänä jouluna Suomen upeasta luonnosta, rentoudutaan ja kerätään voimia uuteen vuoteen. Pidetään yhdessä huoli siitä, että saamme epidemian pian kuriin. Uskotaan tulevaisuuteen ja rakennetaan yhdessä entistä parempaa vuotta 2021.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021 !

toivottaa Messeforum

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä