Messeforum

Esimerkkejä messuista

Valitse sopivat messut, me hoidamme messuosaston

Kansainväliset ammattimessut ovat erinomainen kanava edistää vientiä ja luoda uusia kontakteja. Sopiva messutapahtuma kannattaa valita huolella. Yhtä tärkeää on messuosaston toteuttaminen tarkoituksenmukaisella tavalla. Messeforumin messurakentaminen on aina asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityä. Messuosastomme edustavat taattua laatua ja toimivat eri alojen messuilla eri puolilla maailmaa. Messeforumin messuosastot ovat aina automaattisesti myös hiilineutraaleja.  

Tällä sivustolla esittelemme muutamia esimerkkejä niistä monista messuista, joihin rakennamme messuosastoja. Valitsitpa minkä tahansa messun kotimaasta tai ulkomailta, mistä maailmankolkasta tahansa, annamme mielellämme tarjouksen messuosastostasi ja lupaamme sinulle parasta kokonaisvaltaista messupalvelua. Ota yhteyttä messuasiantuntijoihimme.

Messurakentaja Messeforum_Medica Düsseldorf

Medica Düsseldorf

Düsseldorfin Medica-messut ovat maailman suurimmat lääketeollisuuden ammattimessut. Messeforum toteuttaa Medicaan hiilineutraalit messuosastot.

Lue lisää

Messuosasto Wire & Tube

Wire & Tube Düsseldorf

Wire & Tube Düsseldorf

Düsseldorfin Wire & Tube -messukaksikko on metallilanka- ja putkituotteiden kansainvälinen ammattitapahtuma. Messeforum toteuttaa hiilineutraalit messuosastot Wire & Tube -messuille.

Lue lisää

PulPaper-messut Helsinki

PulPaper-messut kokoavat yhteen paperi- ja selluteollisuuden ammattilaiset. Messeforum toteuttaa hiilineutraalit messuosastot PulPaper-messuille.

Lue lisää

Messurakentaja Messeforum _ Glasstec Düsseldorf

Glasstec Dusseldorf

Düsseldorfissa järjestettävät Glasstec-messut ovat maailman johtava lasiteollisuuden ammattitapahtuma. Messeforum toteuttaa Glasstec-messuille hiilineutraalit messuosastot.

Lue lisää

Messuosasto ISPO

ISPO München

Ispo München -logo

Münchenin ISPO-messut ovat maailman suurimmat urheiluvälinealan messut. Messeforum toteuttaa ISPO-messuille hiilineutraalit messuosastot.

Lue lisää

Messurakentaja Messeforum_EES Europe -messut München

EES Europe München

EES-messulogo

EES Europe -messut ovat Euroopan suurimmat energiaan ja sen varastointiin keskittyneet ammattimessut. Messeforum toteuttaa EES-messuille hiilineutraalit messuosastot.

Lue lisää

Messuosasto Ligna

Ligna Hannover

Ligna-logo

Ligna-messut ovat mekaanisen puunjalostusteollisuuden tärkeimpiä ammattitapahtumia maailmassa. Messeforum toteuttaa Lignaan hiilineutraalit messuosastot.

Lue lisää

Messurakentaja Messeforum_Hannover Messe

Industriemesse Hannover

Hannoverin Industriemesse tunnetaan kotoisasti Hannoverin messuina. Messeforum toteuttaa Hannoverin messuille hiilineutraalit messuosastot.

Lue lisää

Messeforumin messuosastot

PLMA-messut Amsterdamissa

Messulogo PLMA

Amsterdamin PLM on maailman johtava private-label-tuotteiden ammattimessutapahtuma. Messeforum toteuttaa PLMA-messuille hiilineutraalit messuosastot.

Lue lisää

Messeforum messuosastot_IWA

IWA OUTDOORCLASSICS NÜRNBERG

IWA OutdoorClassics-messut ovat maailman merkittävimmät ase- ja eränkäyntitarvikkeiden ammattimessut. Messeforum toteuttaa IWA-messuille hiilineutraalit messuosastot.

Lue lisää

Messurakentaja Messeforum rakentaa osastot Alihankintamessuille

Alihankinta-messut Tampere

logo Alihankinta

Tampereen Alihankinta-messut on Pohjoismaiden suurin alihankintateollisuuden ammattitapahtuma. Messeforum tekee hiilineutraalit messuosastot Alihankintaan.

Lue lisää

    Ota yhteyttä

    Pyydä tarjous hiilineutraalista messuosastosta, kysy lisätietoja tai lähetä meille yhteydenottopyyntö.

    Viestin pituus lomakkeella max 300 merkkiä. Jos asiasi on pidempi, tavoitat meidät myös osoitteesta info@messeforum.fi

    Kyllä, tilaan Messeforumin uutiskirjeen


    300