Taattua teknologiaa ja toimivia messuosastoja

Helsingissä on meneillään Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma, Teknologia 19. Löydät messuilta myös Messeforumin messurakentamisen osaamista Sähkölehdon (6 d 50) ja Tecalemit Flow'n (7 b 100) messuosastoilta. Tervetuloa tutustumaan innovatiivisiin yrityksiin ja luotettavaan messurakentajaan!

Helsingissä on meneillään Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma, Teknologia 19. Löydät messuilta myös Messeforumin messurakentamisen osaamista Sähkölehdon (6 d 50)  ja Tecalemit Flow’n (7 b 100) messuosastoilta. Tervetuloa tutustumaan innovatiivisiin yrityksiin ja luotettavaan messurakentajaan.

Messeforumin toiminnan pääpaino on eri puolille maailmaa toteutettavissa messuosastoissa, mutta toimimme asiakkaidemme kanssa useasti myös kotimaan messuareenoilla.

”Riippumatta siitä, missä asiakkaamme messuille osallistuu, asioita hoitavat aina ammattitaitoiset messurakentamisen kumppanimme ja suomalainen projektijohto. Messeforumin kokonaisvaltainen messupalvelu varmistaa, että osallistuminen on asiakkaillemme helppoa ja vaivatonta”, sanoo Messeforumin myyntijohtaja Sari Kuusisto.

Messeforum messuosastot Teknologia 19 Helsinki     

 

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä