Matkalla kohti kestävämpää kehitystä

Messeforum juhlii tänä vuonna 10. toimintavuottaan itsenäisenä yrityksenä. Työssämme kuljemme asiakkaidemme mukana ympäri maailman - läpi mantereiden ja yli merien. Oman Itämeren suojelu on lähellä sydäntämme ja siksi olemmekin juhlavuotemme kunniaksi perustaneet Suomenlahdelle Messeforum 10 v. -suojelutiimin.

Messeforum juhlii tänä vuonna 10. toimintavuottaan itsenäisenä yrityksenä. Työssämme kuljemme asiakkaidemme mukana ympäri maailman – läpi mantereiden ja yli merien. Oman Itämeren suojelu on lähellä sydäntämme ja siksi olemmekin juhlavuotemme kunniaksi perustaneet Suomenlahdelle Messeforum 10 v. -suojelutiimin. Siihen voit sinäkin halutessasi liittyä osoitteessa www.puhdasmeri.fi/tiimit.

Puhdas Itämeri on John Nurmisen säätiön hanke Itämeren pelastamiseksi. Itämereen kulkeutuu liikaa ravinteita, meri on rehevöitynyt ja hapen määrä meren pohja-alueilla on pienentynyt. Sinileväkukinnot, joista osa on voimakkaasti myrkyllisiä, ovat nykyään liian yleisiä Itämeressä. Etenkin Suomenlahti ja Saaristomeri kärsivät kesäisin runsaasta sinilevästä. John Nurmisen säätiö pyrkii konkreettisin hankkein vähentämään ravinteiden määrää Itämeressä ja turvaamaan puhtaan meren.

Itämeren suojelu tai mikä tahansa teko ilmastomme ja puhtaan luontomme suojelemiseksi on mitä arvokkain asia. Haastammekin kaikki Suomen yritykset mukaan suojelemaan Itämerta.

Messeforum 10 v. -suojelutiimi on samalla lähtölaukaus Messeforumin kestävän kehityksen strategialle. Siitä kuulet jatkossa lisää. Pysy kuulolla!

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä