Kohti uutta messuvuotta

Maailman messukalenteri on viime aikoina muuttunut tiuhaan tahtiin sitä mukaa, kun Covid-tilanteet ovat kehittyneet. Tiesitkö, että AUMA:n nettisivuilta pystyt kätevästi seuraamaan eri messujen päivittyneitä suunnitelmia? Kun messuja taas järjestetään, messuosastot saat luotettavasti ja hiilineutraalisti Messeforumilta.

Uuteen vuoteen liittyy aina paljon toiveita. Annetaan lupauksia, tehdään päätöksiä ja suunnitellaan uutta. Nyt koko maailma toivoo vuodesta 2021 parempaa kuin mennyt koronapandemian leimaama vuosi 2020. Toivomme, että eri maiden viranomaisilla on viisautta ja jämäkkyyttä pitää tilanne hallinnassa. Toivomme, että kaikilla ihmisillä riittää vielä kärsivällisyyttä noudattaa rajoituksia ja ehkäistä taudin leviämistä. Toivomme, että rokotukset saadaan käyntiin ja että ne alkavat tehota.

Ammattimessujen osalta mikään ei ole vielä varmaa, mutta messujärjestäjien, messuosastoja toteuttavien messurakentajien ja kaikkien muidenkin messujen parissa toimivien ammattilaisten toiveissa on, että messut saataisiin pian käyntiin ja pääsisimme jälleen palvelemaan asiakkaitamme. Myös vientiyritykset toivovat, että messut taas pian alkaisivat. Ovathan ammattimessut yksi parhaista keinoista kohdata uudet ja vanhat asiakkaat kustannustehokkaasti saman katon alla suoraan tuotteiden äärellä.

Turvallisesti messuilla

Messujärjestäjät ovat erittäin hyvin varustautuneita messujen turvalliseen järjestämiseen. Saksalaisten messutalojen turvallisuus- ja hygieniakonsepteihin voit perehtyä Saksan messuteollisuuden liiton AUMA:n nettisivujen kautta. Messeforumilta saat messuosastot kaikkien näiden messujärjestäjien messuille. Nyt vain odotamme, että maailma on jälleen turvallinen, messut voivat avata ovensa  ja ihmiset voivat matkustaa messuille eri puolille maailmaa.

Maailman messukalenteri on viime aikoina muuttunut tiuhaan tahtiin sitä mukaa, kun Covid-tilanteet ovat kehittyneet. AUMA:n nettisivuilta pystyt kätevästi seuraamaan eri messujen päivittyneitä suunnitelmia. Tästä linkistä pääset Saksassa järjestettäviin messuihin, ja täältä löytyy eri puolilla maailmaa järjestettävien tapahtumien päivitettyjä aikatauluja.

Tällä hetkellä tilanne näyttää lupaavalta; tiedossa on, että esimerkiksi Messeforumin päämies Messe Frankfurt on järjestämässä jo huhti- ja toukokuussa Frankfurtissa neljät ammattimessut joko digitaalisen ja fyysisen läsnäolon yhdistävinä hybriditapahtumina tai puhtaasti fyysisinä tapahtumina:

  • Prolight+Sound, näyttämö ja esitystekniikan maailmankuulut ammattimessut
  • International Consumer Goods Show, joka yhdistää kolme oman alansa huippumessua (Ambiente, Paperworld ja Christmasworld)
  • Heimtextil, maailman suurin kodin- ja sisustustekstiilien ammattitapahtuma
  • Techtextil, maailman suurin teknisten tekstiilien ammattitapahtuma

Syyskuussa Frankfurtissa on vuorossa autoalan jälkimarkkinoiden huipputapahtuma

Hiilineutraali messuosasto Messeforumilta

Me Messeforumissa lupaamme, että heti, kun messuja taas aletaan järjestää, olipa kyse kenen tahansa messujärjestäjän messuista missä tahansa maailmankolkassa, me olemme täydessä valmiudessa auttaaksemme asiakkaitamme messuosastojen rakentamisessa ja messuprojektien toteuttamisessa. Uuden vuoden lupauksemme on hiilineutraali messuosasto, jonka tarjoamme messurakentamisen asiakkaillemme automaattisesti ensimmäisenä yrityksenä Suomessa.

Täältä löydät lisää muutamia esimerkkejä messuista, joihin toteutamme messuosastoja.

Voit tutustua myös asiakkaidemme ajatuksiin kanssamme tehtävästä yhteistyöstä.

Kun haluat kysyä lisää messuista tai messuosastoista, älä epäröi ottaa yhteyttä Messeforumin messurakentamisen asiantuntijoihin. Me lupaamme sinulle parasta messupalvelua niin uutena vuonna kuin aina.

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä