Klimatneutral mässmonter

Messeforums klimatneutrala mässmonter är ett miljövänligt och ansvarsfullt val. När du beställer mässbygge från Messeforum är montern automatiskt klimatneutral.

På vår klimatneutrala mässmontersida kan du läsa mer vilka saker som har beaktats i del klimatneutrala mässmontern, hur klimatnautralitet har uppnåtts och vilka fördelar en klimatneutral mässmonter har för ditt företag.

Läs mer om den klimatneutrala mässmontern

Välj en ansvarsfull mässbyggare som tar hand om klimatneutraliteten i din mässmonter

Vi kartlagar och beräknar koldioxidutsläppen från våra mässmontrar exakt i englighet med standarderna, från mässmontrarnas material till vårt teams resor och boende. Vi minmerar utsläppen på många sätt i mässprojektets olika skeden. Resten av utsläppen, som är omöjliga för oss att påverka, kompenserar vi fullt och tillförlitligt ut genom EU:s marknad för handel med utsläppsrätter (EU ETS), så att de totala utsläppen i Europa verkligen minskar.

Ditt företag får alltid ett verifierat tredjepartsintyg från oss om att din mässmonter är klimatneutral. Du kan använda certifikatet till exempel för att berätta om ditt företags ansvar på mässor.

Var en pionjär med oss och ta över en miljövänlig konkurrensföredel genom att beställa ditt företags mässmonter från Messesforum.

 

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä