Messeforum Oy

Messeforum Oy on yksi johtavista suomalaisista messurakentajista ja messupalveluiden asiantuntijoista, johon luottavat niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin yritykset. Saat Messeforumista kokeneen ja vastuullisen messukumppanin. Olemme myös ensimmäinen messurakentaja maailmassa, joka aidosti ja todennetusti aina eliminoi toteuttamiensa messuosastojen ilmastopäästöt. Messeforum on vastuullinen valinta.

Jakob Müller Group messuosasto.

Parasta messupalvelua

Erotumme muista alan toimijoista hiilineutraalilla messusaostollamme, todennetusti vatuullisella ja kestävällä toimintatavallamme sekä vahvalla asiakasymmärryksellämme, kokonaisuuden projektinhallinnalla ja parhaalla messupalvelullamme.

Toimintamme on ihmisten välistä kanssakäymistä, jossa empatia ja nöyrä palvelualttius ovat keskeisiä ominaisuuksia.

Messeforumin yritys- ja kasvutarina sai alkunsa aidosta asiakastarpeesta, jonka perustajamme ja omistajamme Arto Varanki tunnisti aikaisemmassa vientityössään. Arton käytännön kokemus ja ymmärrys siitä, mitä kaikkea messuille osallistuminen kokonaisuudessaan vaatii, oli ratkaisevassa asemassa Messeforumin liikeidean rakentumisessa.

Lue miten kasvutarinamme ja ainutlaatuinen asiantuntijuutemme on vuosien varrella kehittynyt.

 

Lue kasvutarinamme

 

Aidosti vastuullista messuliiketoimintaa

Messeforum on terveellä pohjalla toimiva vakavarainen yksityisomisteinen yritys. Yrityksenä haluamme kantaa vastuumme yhteisestä elinympäristöstämme ja kanssaihmistemme hyvinvoinnista.

Messeforumin arvomaailma perustuu sosiaaliseen ja ympäristövastuuseen sekä rehtiin ja eettiseen liiketoimintaan. Kunnioitamme lakeja, yhteiskuntamme normistoa ja hyvää liiketoimintatapaa, sekä jokaista yksilöä ikään, sukupuoleen tai syntyperään katsomatta. Meille on tärkeää, että vastuullisuutemme on aitoa, mitattavaa ja raportoitua.

UN Global Compact -yritysaloite

Siksi olemme sitoutuneet YK:n Global Compact -yritysaloitteen kymmeneen periaatteeseen koskien ihmisoikeuksia, työelämää, ympäristöä ja korruption vastaisuutta. Raportoimme UN Global Compactille säännösten edellyttämällä tavalla. YK:n kestävän kehityksen tavoitteet ohjaavat toimintaamme ja pyrimme jatkuvasti kehittämään yritystämme vastataksemme tavoitteisiin entistä paremmin.

Code of Conduct Kestävän kehityksen raportti

Unicef – Sustainable develpoment goals

Tutustu palveluihimme

Messuosaston suunnittelu

Messuasiantuntijamme tietävät, miten hyvä messuosasto suunnitellaan.

Messuosaston rakentaminen

Messeforum huolehtii ja valvoo kaikki messurakentamisen vaiheet.

Hiilineutraali messuosasto

Ole edelläkävijä kanssamme ja tilaa hiilineutraali messuosasto Messeforumilta.

Digitaalinen messuosasto​

Luovat digitaaliset ja tekoälyratkaisut messuosastoasi elävöittämään.

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä