Monterdesign

Vill du ha en bra och ändamålsenlig mässmonter som fyller dina behov?

En bra mässmonter fångar mässbesökarnas uppmärksamhet och stärker synligheten för ditt företags varumärke, och gör det lättare att komma ihåg. Den hjälper också ditt företag att nå sina mål och underlättar arbetet på mässan. En bra mässmonter ska också rymmas i din budget.

Låt Messeforum planera en bra och dessutom klimatneutral mässmonter!

En mässexperts tips och idéer om en bra mässmonter

När vi planerar din mässmonter analyserar vi först vilka behov och mål ditt företag har, och tar reda på vilken budget du räknat på. Därefter bidrar vi med vår gedigna erfarenhet och våra idéer. Vi vet vilka praktiska krav olika mässcentra ställer på mässmontrarna och hur vi ska planera för att på bästa sätt främja ditt företag inom ramen för dessa krav.

Våra kreativa planerare är experter på vad som krävs såväl praktiskt som tekniskt. Därför kan vi också presentera intressanta lösningar till olika prisalternativ för att förverkliga samma idéer. Digital teknik är en del av nutidens mässor. Våra experter kan ta fram digitala lösningar av en ny typ som stödjer dina mål.

Resultatet av designarbetet visas i form av en tredimensionell modell av den planerade mässmontern inklusive en förteckning över inredning och lösningar. Vi kan sedan finjustera planen tillsammans med dig så att alla detaljer motsvarar dina önskemål till fullo. Resultatet är en på alla sätt bra och funktionell mässmonter. När vi slutligen kommit överens om helheten och priset kan du koppla av. Vi sköter resten.

Messuelämää-Blogi

Katso kaikki kirjoitukset

Exhibition Explorer -messurahoitus jatkuu lähes entisellään 

Raportoinnin paikka

Ilmoittaudu Suomi-paviljonkiin kansainvälisillä ruokamessuilla

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä