Logo [Messeforum Oy]
 

Hyvä messuosasto palvelee yrityksesi tavoitteita

Hyvä messuosasto kiinnittää messuvieraiden huomion ja muistuttaa yrityksesi brändistä. Se myös tukee yrityksesi messutavoitteita ja helpottaa messutyöskentelyä. Lisäksi se sopii budjettiisi. Pyydä meidät suunnittelemaan hyvä messuosasto!

Suunnitellessamme messuosastoasi analysoimme ensin yrityksesi tarpeet ja selvitämme käytössäsi olevan budjetin. Sen jälkeen tuomme peliin vankan kokemuksemme ja ideamme. Tiedämme, millaisia käytännön vaatimuksia eri messukeskukset asettavat osastoille ja miten niiden puitteissa voidaan suunnitella yritystäsi hyvin palveleva messuosasto. 

Idearikkaat suunnittelijamme tuntevat messurakentamisen tekniikat käytännössä. Niinpä osaamme ehdottaa myös vaihtoehtoisia ja eri hintaisia tapoja samojen ideoiden toteuttamiseen.

Lopputuloksena saat 3D-mallinnetun osastosuunnitelman kalustoluetteloineen. Voimme vielä hioa suunnitelmaa kanssasi niin, että kaikki yksityiskohdat varmasti vastaavat toiveitasi, ja lopputuloksena on kaikin puolin hyvä messuosasto. 

Kun olemme sopineet lopullisesta kokonaisuudesta ja sen hinnasta, voit jättää lopun meidän huoleksemme ja nauttia hyvästä messukokemuksesta.