Messulogo PLMA
Messulogo PLMA

PLMA-messut Amsterdamissa

Hollannissa järjestettävä PLMA on maailman johtava private-label-tuotteisiin erikoistunut ammattimessutapahtuma. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi PLMA-messuille hiilineutraalisti.

Amsterdamin RAI-messukeskukseen sijoittuvat PLMA-messut täyttävät 15 messuhallia sekä ruokatuotteilla että muilla kulutustavaroilla. Mukana on noin 2.800 näytteilleasettajaa yli 70 maasta, ja paikalla käy yli 15.000 messuvierasta kaikkiaan 120 maasta. Elintarvike- ja kulutustavara-alojen suuren megatrendit kuten tuotteiden tuoreus, terveellisyys ja ekologisuus ovat vahvasti pinnalla PLMA:ssa.

Messeforumille PLMA-messut on tuttu tapahtuma, jossa olemme useamman vuoden ajan toteuttaneet suomalaisten näytteilleasettajien yhteispaviljongin. Messeforumilla on vankka kokemus sekä yksittäisten messuosastojen rakentajana että laajojen yhteisosastojen toteuttajana eri alojen messuilla eri puolilla maailmaa.

Kun uskot PLMA:n messuosastosi rakentamisen Messeforumille, saat toimivan ja näyttävän osaston sekä kaiken kattavan hyvän palvelun. The Best Exhibition Service -palvelukonseptimme mukaisesti olemme läsnä ja hoidamme messuprojektisi kokonaisuutena ja välittäen niin, että voit itse huoletta keskittyä hoitamaan varsinaista bisnestäsi.  Messeforumin messuosastot ovat hyvä areena tehdä tuloksellista messutyötä.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi PLMA-messuille aina hiilineutraalisti, kun tilaat messurakentamisen meiltä

Vastaisuudessa Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä todistuksen messuosaston hiilineutraaliudesta, ja voit halutessasi sen kautta saada aivan uudenlaista lisäarvoa omaan messuosallistumiseesi.

Voit tutustua nettisivuillamme tarkemmin Messeforumin hiilineutraaliin messuosastoon.
Hiilineutraalin messuosaston taustoista ja toteuttamisesta kerromme lisää Messuelämää-blogissamme.

PLMA-messuihin voit tutustua tarkemmin messujen omilla nettisivuilla.

Lue myös tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia Messeforumin nettisivuilta.

PLMA-messujen asiantuntijasi Messeforumissa:

yksittäisosastot: Sari Kuusisto, 040 451 6081, sari.kuusisto@messeforum.fi

yhteisosastot: Stefan Sundblom, 0500 824 684, stefan.sundblom@messeforum.fi

Ota yhteyttä Messeforumiin ja pyydä lisätietoja ja tarjous messuosaston toteuttamisesta PLMA-messuille.