Seuraava IWA OutdoorClassics järjestetään 12.–15.3.2021

IWA OUTDOORCLASSICS NÜRNBERG

Nürnbergissä  Saksassa vuosittain järjestettävät IWA OutdoorClassics-messut ovat maailman merkittävimmät retkeilyn, eränkäynnin, metsästyksen ja ampumaurheilun ammattilaistapahtuma.

IWA OutdoorClassics esittelee yli 1.500 näytteilleasettajan tuotteita aina urheilu- ja metsästysaseista optiikkaan, retkeilyvaatteisiin ja muihin outdoor-tarvikkeisiin. IWA:n yli 45.000 eri puolilta maailmaa tulevaa vierailijaa etsii sekä uusimpia uutuuksia että tuttujen klassikkotuotteiden päivityksiä. Olennainen osa IWA-messuja on monipuolinen oheisohjelma.

Messeforum on IWA-messujen virallinen messuedustaja Suomessa. Lisäksi olemme kokenut messurakentaja, joka on toteuttanut vuosien varrella IWA:aan lukuisia messuosastoja ja maapaviljonkeja niin suomalaisille kuin ulkomaisille näytteilleasettajille. Tunnemme IWA:n messutiimin jäsenet, ja Nürnbergin messukeskus on meille tuttu kuin omat taskumme. Niinpä olemme myös messurakentajana paras mahdollinen kumppani.

The Best Exhibition Service -kokonaispalvelumme mukaisesti kuljemme asiakkaidemme rinnalla koko messuprojektin ajan ja huolehdimme suurista linjoista ja pienistä detaljeista niin, että messuosallistumisesta tulee asiakkaillemme mahdollisimman helppoa. Messuosastojen lisäksi autamme esim. cateringin, rahtien ja messuavustusten kanssa. Kauttamme voit hyödyntää myös erinomaista messuliidipalvelua.

Lue lisää IWA OutdoorClassics -messuista messujen omilta sivuilta www.iwa.info

Tutustu referensseihimme ja asiakkaidemme kokemuksiin nettisivuillamme

IWA OutdoorClassics -asiantuntijasi Messeforumissa:

Sari Kuusisto, 040 451 6081, sari.kuusisto@messeforum.fi

 

Ota yhteyttä Messeforumiin ja pyydä lisätietoja ja tarjous messuosaston toteuttamisesta IWA OutdoorClassics -messuille.