Glasstec Dusseldorf

Düsseldorfissa järjestettävät Glasstec-messut ovat maailman johtava lasiteollisuuden ammattitapahtuma. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi Glasstec-messuille hiilineutraalisti.

Glasstec-messujen painopisteitä ovat mm. lasiteollisuuden tuotantoteknologiat, lasin prosessointi ja viimeistely sekä myös valmiit lasituotteet. Mukana on noin 1.270 näytteilleasettajaa ja 40.000 vierailijaa eri puolilta maailmaa.

Näytteilleasettajana pääset helpoimmin kiinni Glasstecin tarjoamiin mahdollisuuksiin antamalla Messeforumin hoitaa messuosastosi toteutuksen. Suunnittelemme ja rakennamme messuosastosi sellaiseksi, että se palvelee työskentelyä messuilla parhaalla mahdollisella tavalla. Kokonaisvaltainen messupalvelumme tekee omasta työstäsi helpompaa ja jättää sinulle enemmän aikaa keskittyä messuvalmisteluihin oman myyntinne näkökulmasta.

Messurakentamisen lisäksi saat meiltä avun esimerkiksi cateringin, rahtien ja messuavustusten hoitamiseen.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi Glasstec-messuille aina hiilineutraalisti, kun tilaat messurakentamisen meiltä

Vastaisuudessa Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä todistuksen messuosaston hiilineutraaliudesta, ja voit halutessasi sen kautta saada aivan uudenlaista lisäarvoa omaan messuosallistumiseesi.

Voit tutustua nettisivuillamme tarkemmin Messeforumin hiilineutraaliin messuosastoon.
Hiilineutraalin messuosaston taustoista ja toteuttamisesta kerromme lisää Messuelämää-blogissamme.

Tutustu Glasstec -messuihin tarkemmin niiden omilla englanninkielisillä sivuilla.

Tutustu referensseihimme ja asiakkaidemme kokemuksiin nettisivuillamme.

Glasstec -messujen messuasiantuntijasi Messeforumissa:

Sari Kuusisto, 040 451 6081,
sari.kuusisto@messeforum.fi

Ota yhteyttä Messeforumiin ja pyydä lisätietoja ja tarjous messuosaston toteuttamisesta Glasstec -messuille.