EES-messulogo
EES-messulogo

EES Europe München

EES Europe -messut ovat Euroopan suurimmat energiaan ja sen varastointiin keskittyneet ammattimessut. Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi EES-messuille hiilineutraalisti. 

EES-messuilla yli 50.000 messuosastoilla vierailevaa ammattilaista etsii mm. energian varastointiin tarvittavia teknologioita ja järjestelmiä, verkkoinfran tuotteita ja uusiutuvien energialähteiden integrointiin tarvittavia ratkaisuja.

Näytteilleasettajana pääset helposti kiinni EES Europen antiin, kun hyödynnät Messeforumin kokonaisvaltaisia messupalveluita. Suunnittelemme ja rakennamme messuosaston ja huolehdimme messuosallistumisen käytännön järjestelyistä alusta loppuun saakka. Vankka kokemuksemme messurakentamisesta ja Münchenin messukeskuksen tuntemuksemme tekee meistä asiantuntevan EES Europe -messukumppanin.

Messuosaston lisäksi saat meiltä avun esimerkiksi cateringin, rahtien ja messuavustusten hoitamiseen.

Messeforum suunnittelee ja toteuttaa messuosastosi EES Europe -messuille aina hiilineutraalisti, kun tilaat messurakentamisen meiltä

Vastaisuudessa Messeforumilta tilaamaasi messuosasto kertoo myös ilmastoystävällisyydestäsi. Messeforumin messuosasto on automaattisesti hiilineutraali. Olemme ainoa messurakentaja Suomessa, joka paneutuu näin perusteellisesti messurakentamisen ilmastovaikutuksiin ja tarjoaa automaattisesti kaikille asiakkailleen hiilineutraalin messuosaston. Saat meiltä todistuksen messuosaston hiilineutraaliudesta, ja voit halutessasi sen kautta saada aivan uudenlaista lisäarvoa omaan messuosallistumiseesi.

Voit tutustua nettisivuillamme tarkemmin Messeforumin hiilineutraaliin messuosastoon.
Hiilineutraalin messuosaston taustoista ja toteuttamisesta kerromme lisää Messuelämää-blogissamme.

Tutustu EES Europe -messuihin tarkemmin niiden omilla englanninkielisillä sivuilla.

Tutustu referensseihimme ja asiakkaidemme kokemuksiin nettisivuillamme.

EES Europe -messujen messuasiantuntijasi Messeforumissa:

Sari Kuusisto, 040 451 6081, sari.kuusisto@messeforum.fi

Ota yhteyttä Messeforumiin ja pyydä lisätietoja ja tarjous messuosaston toteuttamisesta EES Europe -messuille.