Parasta messupalvelua

Hanki messuosastosi toteuttamiseen parasta palvelua helpottamaan omaa työtäsi

Paras messupalvelu tarkoittaa Messeforum Oy:lle konkreettisia tekoja pienemmistä yksityiskohdista suurimpiin kokonaisuuksiin. Olemme olemassa sinua ja projektiasi varten, jotta elämästäsi ja työstäsi messujärjestelyiden kanssa tulisi vaivattomampaa. Messukumppaninasi uskallamme luvata sinulle ylivoimaista palvelua. Sloganimme mukaisesti: The Best Exhibition Service.

Pidämme langat käsissämme puolestasi

Huolehdimme messuosastostasi kokonaisuutena. Tarjoamme sinulle kaiken avun ja huolenpidon, jotta messuosallistuminen olisi vaivatonta, miellyttävää ja tuloksellista. Olemme vielä ensimmäisenä messupäivänäkin läsnä ilman eri veloitusta ja varmistamme, että kaikki messuosastollasi toimii.

Toimimme rehdisti ja avoimesti

Toimintamme on läpinäkyvää. Kerromme  rehellisesti, jos jokin asia esim. messuosaston toteuttamisessa kannattaa mielestämme tehdä toisin. Luvatut messurakentamisen hintamme pitävät eivätkä sisällä yllätyksellisiä piilokustannuksia.  Kannamme vastuumme ja meihin voit luottaa

Joustamme sinun tarpeidesi ja eteen tulevien yllätysten mukaan

Teemme  messutyötä maailma ja mieli  avoimina. Etsimme joustavia messurakentamisen ratkaisuja ja uusia digitaalisia ratkaisuja yksilöllisiin messutarpeisiin nopeallakin aikataululla, ja reagoimme  yllätyksellisiin tilanteisiin  välittömästi. Maantieteelliset tai  toimialarajat eivät rajoita meitä.  Liikumme sinne, minne asiakkaammekin  liikkuvat.

Palveleva projektinjohto takaa onnistuneen messuosallistumisen

Messeforum Oy on messujärjestelyiden todellinen ammattilainen. Kun tilaat messuosastosi meiltä, saat täyden palvelun kokonaisuuden, mikä tekee messuosallistumisestasi helppoa ja vaivatonta.

Riittää, että huolehdit itse omaan myyntiisi ja messutyöskentelyysi liittyvistä asioista. Messeforumin palveleva projektijohto vastaa osaston toteuttamisesta, osastoon liittyvistä teknisistä tilauksista, catering-palveluista, rahtijärjestelyistä ja muista messuosallistumiseen liittyvistä käytännön asioista.

Messujen jälkeen valvomme, että yrityksesi messutavarat noudetaan osastolta sovitulla tavalla. Omat messukalusteesi tai näyttelyesineesi voimme tarvittaessa säilyttää varastossamme ja tuoda taas seuraaville messuille.

Miksi et tekisi messuosallistumisestasi vaivattomampaa? Tilaa täyden palvelun messuosastosi Messeforumilta! Nyt saat messuosastosi automaattisesti hiilineutraalina.