Logo [Messeforum Oy]
 

Kliseistä tekoihin - mitä se hyvä palvelu oikein on?

Palvelu on jännä asia. Olemme Messeforumissa miettineet sitä todella paljon. Milloin hyvä palvelu on vain helposti lausuttava klisee ja milloin sillä on oikea todellinen sisältö? Meidän palvelulupauksemme on The Best Exhibition Service, Parasta messupalvelua. Talouselämän kumppanuusblogissa kerromme lisää tästä lupauksestamme ja koko palvelufilosofiastamme.

14 helmikuu 2019

Lue lisää

Kymmenen vuotta parasta messupalvelua

Vuosi 2019 on Messeforumin juhlavuosi. Jo kymmenen vuoden ajan olemme palvelleet asiakkaitamme The Best Exhibition Service -palvelulupauksemme mukaisesti. Samaa parasta messupalvelua tarjoamme asiakkaillemme myös tästä eteenpäin. Lue lisää -linkistä voit tutustua palvelukonseptiimme juuri julkaisemamme videon välityksellä.

06 helmikuu 2019

Lue lisää

Maailmanvalloitus voi alkaa messuilta

Tänään voit lukea Helsingin Sanomien välistä Messeforumin toimitusjohtajan Arto Varangin ajatuksia siitä, miten messujen avulla voi kansainvälistyä, millaista on hyvä messupalvelu ja miten asiakas saa messuosaston lisäksi myös kokonaisvaltaisen palveluelämyksen.

30 tammikuu 2019

Lue lisää

Messeforum urakoi Suomi-hallin maailman merkittävimmille kuluttajien elintarvikemessuille

Berliinin Grüne Woche on maailman merkittävimpiä suoraan kuluttajille suunnattuja elintarvikkeiden messutapahtumia. Tänä vuonna 18.–27.1. järjestettävän Grüne Wochen partnerimaa on Suomi. Suomella on käytössään kokonainen 1.600 m2:n halli, jonka rakentamisesta vastaa Messeforum.

15 tammikuu 2019

Lue lisää

Arkisto: