Logo [Messeforum Oy]
 

15 tammikuu 2019

Messeforum urakoi Suomi-hallin maailman merkittävimmille kuluttajien elintarvikemessuille

Berliinin Grüne Woche on maailman merkittävimpiä suoraan kuluttajille suunnattuja elintarvikkeiden messutapahtumia. Tänä vuonna 18.–27.1. järjestettävän Grüne Wochen partnerimaa on Suomi. Suomella on käytössään kokonainen 1.600 m2:n halli, jonka rakentamisesta vastaa Messeforum.

Messeforum toteuttaa MTK:n isännöimän partnerimaahallin vastaten hankkeen rakennussuunnittelusta, rakentamisen teknisestä suunnittelusta, itse rakentamisesta sekä myös av- ja grafiikkaratkaisuista. 

"Olemme olleet mukana hankeessa aina sen alkuvaiheen suunnittelusta lähtien. Hanke on poikkeuksellisen mittava, sillä teemme tiloja yli 80 osallistuvalle yritykselle sekä yhteiseen esiintymis- ja VIP-käyttöön. Lisäksi toteutamme halliin esimerkiksi täydellisen ammattikeittiön. Olennaista on tarkka etukäteissuunnittelu pienimpiäkin yksityiskohtia myöten sekä kokonaisuuden ja alihankkijaverkoston tarkka koordinointi", sanoo Messeforumin toimitusjohtaja Arto Varanki. 

Vastaavan tyyppiset vaativat hankkeet ovat tulleet Messeforumille tutuiksi muun muassa Frankfurtin kirjamessujen Suomen teemamaaosallistumisen toteuttamisessa ja lukuisissa Business Finlandin kanssa toteutetuissa Suomi-paviljonkihankkeissa.