Logo [Messeforum Oy]
 

21 lokakuu 2018

Hanki parasta messupalvelua

Kansainvälisen messuosallistumisen tulee aina olla tarkkaan harkittu päätös. Mukaan ei kannata lähteä huonosti valmistautuneena, mutta messuilun aloittamista ei myöskään kannata suotta pelätä tai lykätä. Kun hankit tueksesi Messeforumin parasta messupalvelua, osallistumisen käytännön järjestelyt sujuvat vaivattomasti ja saat tueksesi messuammattilaistemme koko osaamisen.

Messeforumin The Best Exhibition Service -konsepti on luotu tuomaan perinteisten messurakentamispalveluiden rinnalle jotain aivan uutta: kokonaisvaltaisen asiantuntijapalvelun, joka auttaa kaikissa messuosallistumisen vaiheissa. Messeforumilta saat hyvin suunnitellun ja toteutetun messuosaston, mutta lisäksi kuljemme rinnallasi ennen messuosallistumista, sen aikana ja vielä sen jälkeenkin.

Autamme hahmottamaan messuosastolle ja osallistumiselle asetettavat tavoitteet, suunnittelemme osastosi niin, että se palvelee kaikkia tarpeitasi, toteutamme osaston ratkaisuin, jotka sopivat budjettiisi, huolehdimme tarvitsemistasi lisäpalveluista ja tarvittaessa myös omien tuotteidesi esillepanosta. Olemme paikalla myös vielä silloin, kun messut ovat jo alkaneet, jos satut tarvitsemaan jotain viime hetkellä.

Kun messut ovat ohi, pakkaamme tavarasi ja huolehdimme niiden lähettämisestä takaisin kotiin. Messujen jälkeen toivomme palautettasi ja kuuntelemme sitä tarkasti, jotta voimme palvella sinua seuraavalla kerralla entistäkin paremmin ja kokonaisvaltaisemmin.