Logo [Messeforum Oy]
 

06 marraskuu 2017

Messeforum kasvaa

Messeforum on palvellut ruotsalaisia yrityksiä messurakentamisessa menestyksekkäästi jo usean vuoden ajan. Nyt myös Messeforumin messuedustustoiminta on laajentunut Ruotsiin ja Norjaan.

Messeforum AB Ruotsiin

Messeforumin messuedustustoiminta on laajentunut kattamaan maailman suurimman messujärjestäjän Messe Frankfurtin virallisen edustuksen Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa. Tätä tehtävää varten Ruotsiin on perustettu Messeforum Sweden & Norway AB, joka aloitti toimintansa 1.7.2017.

Suomessa Messeforum on vahvistanut tiimiään uudella myyntipäälliköllä. Henna Paatola on vastannut 1.10.2017 alkaen Messe Frankfurtin ja NürnbergMessen tapahtumien näyttelytilamyynnistä Suomessa. Hän huolehtii myös suomalaisten asiakkaiden neuvonnasta Messe Frankfurtiin ja NürnbergMesseen liittyvissä kysymyksissä.

Messeforumin messurakennusliiketoimintaa johdetaan entiseen tapaan Suomesta käsin. Messurakennusmyynnin johdossa toimii Sari Kuusisto raportoiden toimitusjohtaja Arto Varangille. Messeforumin Suomen pääkonttori sijaitsee Tuusulassa ja Ruotsin ja Norjan toimintoja hoidetaan Tukholman toimistosta käsin.

"Ruotsin ja Norjan messuedustustoiminnot ovat luonteva jatkumo kasvustrategiassamme. Messeforum on palvellut ruotsalaisia yrityksiä jo useamman vuoden ajan messurakennustoiminnoissa. Messurakentamisen osaamisemme sekä kokemuksemme Messe Frankfurtin virallisena edustajana antavat meille hyvän pohjan palvella myös ruotsalaisia ja norjalaisia asiakkaita "The Best Exhibition Service" -lupauksemme mukaisesti", sanoo toimitusjohtaja Arto Varanki.